Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Προαγωγή - ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ντογιάκου: Ο Σαμαράς ανταμείβει τις «καλές» του υπηρεσίες

Προήχθη σε Διευθύνων της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, ώστε να ταιριάζει με την παροιμία «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»
Πριν ένα μήνα υπήρξαν εκλογές για την εκλογή του Διευθύνοντος την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Εκ των εκλογών ορίστηκε επικεφαλής ο Παναγιώτης Καραγιάννης, τον οποίο και παραίτησαν άρον – άρον, διά της προαγωγής, έτσι ώστε να εκλεγεί το υποχείριο του Σαμαρά, Ντογιάκος. Σε όλους τους δικαστικούς κατέστη σαφές ότι η διαδικασία θα επαναλαμβανόταν όσες φορές χρειαζόταν, έως ότου εκλεγεί ο Ντογιάκος για την συγκεκριμένη θέση.

Αδιάψευστες δικαστικές πηγές μας μαρτυρούν ότι οι μεθοδεύσεις και οι πιέσεις προς τους δικαστικούς υπήρξαν αφόρητες και εξευτελιστικές του θεσμού, σε σημείο επτά από τους δέκα αρχαιότερους  να δηλώσουν εξαίρεση από την φαιδρή διαδικασία, ενώ άλλοι συνάδελφοι τους επέλεξαν να αγνοήσουν την καθαρή πολιτική εντολή να ψηφίσουν το υποχείριο του Σαμαρά, ο οποίος εξελέγη οριακά. Όλα αυτά, βέβαια, δεν έχουν σημασία, αφού οι εκλογές θα επαναλαμβάνονταν μέχρι να βγει. Όσες φορές και αν απαιτούνταν.
Ο λόγος της προαγωγής Ντογιάκου είναι διπλός. Πρώτον για να τον ευχαριστήσουν για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο Ντογιάκος, πέρα από συντάκτης της καταγέλαστης «πρότασης», που χαρακτηρίζει «μέλος εγκληματικής οργάνωσης», όποιον έχει ρόπαλο του μπέιζμπολ και στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ομιλίες και το ταλέντο του Ντογιάκου στο μυθιστόρημα, είναι και ο υπεύθυνος της προανακριτικής διαδικασίας, του αίσχους που πολλάκις παραβίασε τους νόμους και τα προσχήματα και προφυλάκισε ανθρώπους, χωρίς να τους αποδώσει κατηγορίες για οποιοδήποτε έγκλημα.
Εν τέλει, όποια και αν ήταν αυτή, ο Ντογιάκος έθεσε την πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών, προκειμένου αυτό να εκδώσει το τελικό βούλευμα, παραπομπής ή μη των κατηγορουμένων σε δίκη. Και άξαφνα με δόλιες μεθοδεύσεις προήχθη σε προϊστάμενος ή διευθύνων της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, δηλαδή του Συμβουλίου Εφετών. Δεν χρειάζεται τώρα να πάρει την Τσάμη ο Μπάμπης, έχει το υποχείριο του Σαμαρά, Ντογιάκο, στην εν λόγω θέση. Ελπίζουν, λοιπόν, με αυτό τον τρόπο να συνεχίσουν την σκευωρία.
Όμως, η σκευωρία έχει πλήρως καταρριφθεί και είναι πραγματικά θετικό που απαιτείται η ύπαρξη του Ντογιάκου στην εν λόγω θέση για την συνέχισή της. Αυτό δείχνει ότι η πυορροούσα πληγή στο σώμα της Δικαιοσύνης δεν είναι εκτεταμένη, αφού υπάρχει ένδεια επίορκων και χρειάζεται η επαναχρησιμοποίηση τους.  Τι θα κάνουν στην συνέχεια; Θα φτιάξουν έδρα δικαστηρίου με τον Ντογιάκο, την Κλάπα και την Δημοτροπούλου; Προλαβαίνουν να «στήσουν» αυτή την σύνθεση;

Αναμένουμε με... αγωνία. Σε κάθε περίπτωση ας κάνουν ό,τι θέλουν. Η σκευωρία έχει καταπέσει ενώπιον του Ελληνικού Λαού και η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ της δίκης θα δείξει σε όλο τον Ελληνικό Λαό την γελοιότητα των σκευωρών, πολιτικών και επίορκων δικαστικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...