Άν πάμε σέ έκλογές θά γίνει ξανά ή καταστροφή τής Σμύρνης έτσι είπε ή ΡΟΜΠΑ

Συνθήκες…. Μικρασιατικής Καταστροφής περιμένουν την Ελλάδα, αν βγει από το ευρώ, σύμφωνα με τον κυνοβολευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι – Μπουμπουκο - Γεωργιάδη, ο οποίος εκτίμησε πως αν το Grexit γίνει πραγματικότητα τότε οι Έλληνες θα έρθουν αντιμέτωποι με την πείνα και την φτώχεια.
Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον γνωστό κινδυνολόγο τηλεοπτικό σταθμό Mega ανέφερε πως αν η Ελλάδα βρεθεί στην ανάγκη, στην πίεση δηλαδή να βγει από το ευρώ, τότε -όπως εξήγησε- αν αυτό γίνει με τον τρόπο που περιγράφει η Goldman Sachs -με το να κλείσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τη
«στρόφιγγα», όπως έκανε στην Κύπρο- η χώρα θα έχει μόνο δύο επιλογές: Ή να υπογράψει μνημόνιο -όπως οι Κύπριοι- και να ανοίξουν ξανά οι τράπεζες ή να τυπώσει δικό της χρήμα και να «χαιρετήσει».

«Αν αυτό το κάνει η Ελλάδα, μία χώρα που είναι αποκλεισμένη από τις αγορές, μία χώρα η οποία έχει ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, μία χώρα η οποία δεν έχει πραγματική εξαγωγή και παραγωγή, αλλά η οικονομία της στηρίζεται στην καλή της σχέση με το εξωτερικό, στον τουρισμό και στις εισαγωγές, η πείνα και η φτώχεια που θα δει αυτή η χώρα, δεν θα έχει προηγούμενο», είπε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας, μάλιστα, ότι τέτοιες καταστάσεις θα τις έχουμε ζήσει μόνο μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Σχόλια

  1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Η ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.