Ε.Βενιζέλος: "Βουτηγμένη στα σκατα η κυβέρνηση"

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ
"Στεγνή" παραδοχή για τον κυβερνητικό βόθρο στον οποίο έχει πέσει η χώρα είχαμε από τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ε.Βενιζέλο ο οποίος είπε "συμβουλεύοντας" τον Α.Τσίπρα ότι "τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκατά".


Πρόκειται για "εκφοβισμό" του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα ότι τον περιμένουν στη γωνία και καλά θα κάνει να περιμένει την "σειρά" του και αυτός για να κυβερνήσει σε ότι θα έχει απομείνει από τον ελληνικό λαό μετά την εφαρμογή των νέων σκληρών μέτρων που ζητούν οι δανειστές και τα αρπαχτικά της ΕΕ προς εξόντωση (βιολογική,ψυχολογική) των Ελλήνων.

Τον προ ημερών διάλογο μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα φέρνουν σε φως της δημοσιότητας στη στήλη Στίγμα του Γιώργου Παπαχρήστου τα Νέα.

«Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ...σουν με το που αναλάβεις...» φέρεται να είπε ο υπουργός Εξωτερικών στον Αλέξη Τσίπρα.

-«Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκατά; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή» είπε ο Βενιζέλος.

-«Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκατά; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μην χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Για συντονισμένη και άκρως επικίνδυνη στρατηγική πόλωσης και τρομοκράτησης του κόσμου ως μέσο πίεσης στους βουλευτές για την κάμψη των αντιστάσεών τους και την υπερψήφιση της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας κάνουν λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η χθεσινή ημέρα, όπως εξελίχθηκε, αποτέλεσε το χάρτη αυτής της «επιχείρησης» σημειώνουν από την Κουμουνδούρου, υπογραμμίζοντας όλα τα χθεσινά «τρομολαγνικά χτυπήματα».

Στο στρατόπεδο πνέουν μένεα κατά της κυβέρνησης καθώς με το βομβαρδισμό λέξεις όπως bank run, Grexit και πιστωτικό γεγονός που κατέκλυσαν τη χθεσινή ημέρα από τα καθ’ ύλην αρμόδια στόματα της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη, του ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί και τέλος του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας, Γιάννη Στουρνάρα αποτελούν θρυαλλίδα αρνητικών εξελίξεων και δημιουργούν κλίμα πανικού στην ελληνική οικονομία με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με τις δηλώσεις του Μοσκοβισί που φέρνουν στην Κουμουνδούρου για να υπογραμμίσουν την ανακολουθία επιχειρημάτων από την κυβέρνηση και τους ευρωπαίους εταίρους που δεν επιθυμούν επ' ουδενί αλλαγή του status quo. «Ακούσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σημερινή δήλωση Μοσκοβισί περί grexit. Στις 8.12.2014 στη Süddeutsche Zeitung ο ίδιος δήλωνε «Η Ελλάδα χρειάζεται περαιτέρω βοήθεια, αν μη τι άλλο και για να προστατευτεί η Ευρώπη», ομολογώντας ότι η Ελλάδα συνιστά συστημικό κίνδυνο. Τελικά τι από τα δύο ισχύει;»

Το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχο για το που μπορεί να οδηγήσει αυτή η επιχείρηση τρομοκράτησης, όπως την χαρακτηρίζουν, καθώς εκτιμούν ότι όσο πλησιάζουμε στην τρίτη ψηφοφορία στις 29 Δεκεμβρίου για την εκλογή Προέδρου οι πιέσεις και οι απειλές όπως οι χθεσινές «αυτοεκπληρούμενες προφητείες» θα κλιμακωθούν.

Τώρα μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η παραδοχή-ομολογία ότι η κυβέρνηση οδήγησε την χώρα στα σκ..ά.

Είναι ευθύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα να κάνει πράξη τα όσα ισχυρίζεται ότι θα κάνει, αλλά βάσει των δεδομένων η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχει οδηγήσει την χώρα σε πολιτικό,κοινωνικό και οικονομικό βόθρο, και το ωραίο είναι ότι αυτό το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα για να μην έρθει άλλος στην εξουσία.

Σχόλια

  1. Τα πολιτικά σκουπίδια κυκλοφορούν ακόμα με προκλητικής πολυτελείας αυτοκίνητο αξίας 750.000 ευρώ, που αποτελεί μεγάλης αξίας κρατικό περιουσιακό στοιχείο, ενώ έπρεπε να είναι κατάδικοι με… αλυσίδες στα πόδια.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.