Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΔΕΙΤΕ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΧΑΡΑ ΜΟΙΡΑΣΕ!

Ενάντια στις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις, την σκευωρία και την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.
Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών για να προμηθευτούν με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτες ανάγκης, για αυτές τις γιορτινές ημέρες.







 



Η Χρυσή Αυγή πιστή στο κοινωνικό της έργο συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, με όσα μέσα διαθέτει. Ακόμη και χωρίς την κρατική επιχορήγηση ο Αγώνας μας δεν σταματά και αυτό είναι που πονάει το πολιτικό κατεστημένο ακόμη περισσότερο. Από νωρίς το μεσημέρι είχαν βρεθεί στο χώρο δεκάδες συναγωνιστές για να βοηθήσουν στο στήσιμο και την κατηγοριοποίηση των τροφίμων.























Σχόλια

  1. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΥΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΘΟΝ ΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΛΕΜΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ! ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..... Β Ο ΛΕΥΤΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ..ΠΟΣΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ;;;;ΑΠΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ !
    Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ Κ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ..
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Κ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑΤΑΝ .Κ ΤΟ ΕΝΝΟΩ .ΑΣ ΤΑΙΖΑΝ Κ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ .ΚΑΛΟ ΘΑΚΑΝΑΝΕ! ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ;;; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.