Ήρθε το τέλος της Χούντας: πανικός και οργή κατά Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ!

Η βεβαιότητα της εκλογικής συντριβής, έχει σκορπίσει τον τρόμο και την οργή στη κοινοβουλευτική ομάδα της ψοφοδεξιάς, με βουλευτές να στρέφονται ανοιχτά κατά του Σαμαρά και της απόφασης για επίσπευση της διαδικασίας εκλογής ΠτΔ.
Αιτία δεν είναι άλλη από το γεγονός πως η αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, θα οδηγήσει σε πρόωρες κάλπες, οι οποίες με τη σειρά τους θα προκαλέσουν το εκλογικό Βατερλώ της πατριδοκάπηλης ΝΔ. Ως εκ τούτου,
στην επόμενη Βουλή δεν θα βρίσκονται ούτε οι μισοί από τους σημερινούς βουλευτές της ψοφοδεξιάς, συνεπώς η πλειοψηφία των υπαρχόντων θα υποχρεωθεί να... αναζητήσει εργασία!
Ήδη μεγάλη μερίδα βουλευτών της ΝΔ, μέμφεται τον Σαμαρά για την τυφλή υποταγή στις απαιτήσεις της Μέρκελ, διότι καθώς υποστηρίζουν, είναι πλέον υποχρεωμένοι να διαχειριστούν μια ευρεία εκλογική ήττα.
Σε κάθε περίπτωση, το εσωτερικό της ψοφοδεξιάς βράζει και η κατάσταση επιδεινώνεται από την κοινωνική κατακραυγή που εισπράττουν οι βουλευτές του μορφώματος της Συγγρού στις εκλογικές τους περιφέρειες. Επί δυόμιση χρόνια βεβαίως, ρούφηξαν με απύθμενη χαιρεκακία το αίμα του Ελληνικού Λαού. Τώρα επιτέλους, ήρθε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό!

Σχόλια

  1. ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΕΛΟ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ.
    ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΖΗΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.