ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου 2014 ήταν ένα πρώτο δείγμα για την αναμενόμενη κατάρρευση της συγκυβέρνησης του Μνημονίου ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Τα σενάρια του τρόμου δεν πέρασαν και δεν πρόκειται να περάσουν. Παρήλθε η εποχή όπου οι ξένες δυνάμεις (βλέπε αγορές ή δανειστές) αποβίβαζαν αγήματα στον Πειραιά κι απέκλειαν την Ελλάδα, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ληστρικές τους διαθέσεις. Κοστίζει πολύ ακριβά σήμερα μία ενέργεια αυτού του είδους για να προβούν σε αυτήν.


Από τις φυλακές Κορυδαλλού απευθύνω θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που όντας διωκόμενοι στάθηκαν αντάξιοι του χρέους και της εμπιστοσύνης των Ελλήνων πατριωτών. Ταυτόχρονα με τη συμπαγή καταψήφιση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ απέδειξαν στους λασπολόγους οι οποίοι ισχυρίζοντο ότι η Χρυσή Αυγή θα έχει διαρροές ότι είναι κοινοί συκοφάντες και αισχροί διαβολείς.

Καθώς φαίνεται έρχονται εκλογές και στη μάχη αυτή η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα. Καλώ όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες σε εγρήγορση για την νέα μάχη του Εθνικιστικού Κινήματος. Μια μάχη για μια νέα Λαϊκή Εθνικιστική Ελλάδα χωρίς προδότες και προσκυνημένους.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.