Η γιατρός του Ρωμανού μας διαβεβαιώνει ότι η ζωή του είναι σε άμεσο κίνδυνο. Αλλά ποια είναι η γιατρός του;

Γράφει ο Αντίοχος
Προχθές, είδαμε όλοι τη φωτογραφία του… ετοιμοθάνατου Νικολάκη Ρωμανού (του τέκνου βορείων προαστίων που δήθεν εδώ και 22 ημέρες κάνει… απεργία πείνας), να σηκώνεται ως… Λάζαρος και να χαιρετά από το παράθυρο του νοσοκομείου τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», που είχαν συγκεντρωθεί απ’ όξω. Την ίδια ώρα, η γιατρός του διαβεβαίωνε τα ΜΜΕ, πως η κατάστασή του είναι κρίσιμη, πως η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή κ.τ.λ. Βάσει δε αυτών των διαβεβαιώσεων τα ΜΜΕ (που ασφαλώς και γνωρίζουν την αλήθεια…) επιχειρούν εδώ και μέρες να συγκινήσουν τους αναγνώστες τους…

Ποια, όμως, είναι η γιατρός του Νικολάκη του… παραχαϊδεμένου; Διαβάστε τι αποκαλύπτει (άθελά της…) σε ρεπορτάζ της, μια συστημική ιστοσελίδα:
«Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι γονείς των αναρχικών κρατούμενων και απεργών πείνας στο θέατρο «Εμπρός».
Πρώτη τον λόγο πήρε η μητέρα του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου (συμμετείχε στη ληστεία στο Βελβεντό με τους απεργούς πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη και Νίκο Ρωμανό), η οποία είναι και η γιατρός των απεργών πείνας. «Μιλάω ως μάνα και γιατρός», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο Ρωμανός είναι η «ενσάρκωση της αντίστασης», αλλά και πως το κράτος πρέπει να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα…».
Καταλαβαίνετε τώρα πως καταφέρνουν οι αναρχοκομμουνιστές να κάνουν… απεργίες πείνας για… μήνες ολόκληρους (τη δεκαετία του ’90, αναρχοκομμουνιστής ονόματι Οδυσσέας Καμπούρης είχε συμπληρώσει… πάνω από 150 απεργία πείνας, αλλά –το… θηρίο!- επέζησε) κι ενώ η ζωή τους συνεχώς «κρέμεται από μία κλωστή», ούτε ένας δεν έχει πάθει το παραμικρό!
(ΥΓ): Ως πότε το ψοφοδεξιό ψευδοκράτος των Σαμαροβορίδηδων (μην ξεχνάμε ότι ο… Μάκαρος –όπως τον αποκαλούσαν κάποτε κάποιοι αφελείς- είναι υπουργός Υγείας…) θα ανέχεται αυτή την απερίγραπτη κοροϊδία; Γιατί άραγε ο υπουργός Βορίδης δε στέλνει ομάδα γιατρών να εξετάσει τον ψευτοαπεργό πείνας και να ανακοινώσει στον κόσμο την πραγματική κατάσταση της υγείας του; Φοβάται μήπως σπάσει το ενιαίο μέτωπο ψοφοδεξιάς και αναρχοκομμουνιστών κατά της Χρυσής Αυγής;

Εθνικισμός

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.