Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

«Οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν τη μνημονιακή παράγκα» - Απάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου στα "σενάρια" των "εγκεφάλων" της ΝΔ

ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑ
 «Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν τη μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγής με αφορμή τα σενάρια που εκπέμπονται από "εγκεφάλους" της Συγγρού και θέλουν το κόμμα να κάνει συνδιαλλαγές και να στηρίζει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.


«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται παράνομα από το ανθελληνικό καθεστώς θα δώσουν τέλος με την ψήφο τους στην μνημονιακή παράγκα Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος και προστίθεται:

«Στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της διεφθαρμένης εξουσίας».

Απ'οτι φαίνεται συνεχίζεται το σχέδιο αρπαγής των ψήφων της ΧΑ που ξεκινησε από "εγκέφαλους" της ΝΔ σε συνεργασία με τον φιλοκυβερνητικό Τύπο.

"Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής". Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, με αφορμή τη δημοσίευση "σεναρίων" για το ενδεχόμενο υπερψήφισης του από τη ΧΑ.

Όλως "τυχαίως" πιο πριν σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, "απέρριψε το ενδεχόμενο να δεχθεί η ΝΔ στήριξη από τη Χρυσή Αυγή για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας"!

«Δεν δεχόμαστε στήριξη από εγκληματική οργάνωση» δήλωσε στο Mega το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Αμέσως μετά μαθαίνουμε την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στην τρίτη ψηφοφορία στην περίπτωση που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πουν «ναι» στον κυβερνητικό υποψήφιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προέβλεψε πως και άλλοι βουλευτές της ΝΔ θα κάνουν το ίδιο στην περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή επιχειρεί τη νομιμοποίησή της μέσα από την διαδικασία εκλογής του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ούτε να το συζητάτε. Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή... Κι αν χρειάζεται και εμού συμπεριλαμβανομένου... Εγώ αρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή.Εγώ δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής μέσα από την προεδρική εκλογή. Θα πω “παρών” και δεν θα το κάνω μόνο εγώ», σημείωσε.

Ο ίδιος εκτίμησε πως στην περίπτωση που οι πρώτοι βουλευτές της Χ.Α. ψηφίσουν Στ. Δήμα θα υπάρξει άμεση αντίδραση επισήμως από την Νέα Δημοκρατία, ώστε να μην εκλεγεί Πρόεδρος και οι βουλευτές να ψηφίσουν «παρών»

Προσπαθούν δηλαδή ετσιθελικά στη Συγγρού να εμπλέξουν μαζί τους την ΧΑ, τώρα που οι βουλευτές της είναι στη φυλακή για να φάινεται ότι υπάρχουν συνδιαλλαγές. Ξεχνούν όμως ότι σε τρεις μήνες βγαίνουν έξω οι τρεις πρώτοι προφυλακισθέντες, λόγω παρέλευσης του 18μηνου, μέσα σε αυτούς ο αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκος αλλά και ο Χ.Παπάς.


Σημειώνεται ότι με το σενάριο αυτό στην ουσία στην Συγγρού αναγνωρίζουν ότι πάνε για εκλογές, και ότι η Χρυσή Αυγή θα "λεηλατήσει" κυριολεκτικά ότι έχει απομείνει από την δεξιά "δεξαμενή" των ψηφοφόρων της ΝΔ. "Λερώνοντας" με το έτσι θέλω την ΧΑ για δήθεν συναλλαγές με τη ΝΔ αποσκοπούν στην απόσπαση απογοητευμένων ψηφοφόρων.Μακιαβελικό σχέδιο που δέιχνει απελπισμένους ανθρώπους.  defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...