Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΑΤΜ- Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ- . ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!” ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΖΙΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

             «ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ»
 Βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα ώστε να τρομοκρατήσει τους βουλευτές για να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Aλέξης Τσίπρας σε πρωινή σύσκεψη με τους συνεργάτες του. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις Βούλτεψη, εκτιμά ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμα και bank run για να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ και να επιτύχει τον πολιτικό του στόχο, χωρίς να υπολογίσει τη ζημιά στην οικονομία και τη σταθερότητα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα


«Κυβέρνηση και Τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της προεδρικής εκλογής. Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν.

Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική “Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη, η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία.

Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bank run, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενων του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».

Ας σημειωθεί ότι bank run σημαίνει «τραπεζικός πανικός και μαζική απόσυρση καταθέσεων».

Καταγγελίες φωτιά από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...