Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ «ΒΡΟΝΤΟΠΟΡΔΗ» ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΡΩΜΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Ο ερμηνευτής «ποιοτικών» ασμάτων Αλκίνοος Ιωαννίδης μας έχει συνηθίσει στις «βροντόπορδες» δηλώσεις, αλλά αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό του: «Αυτές τις μέρες με την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, πραγματικά δυσκολεύομαι να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο», δήλωσε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, σε συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».
Ο Α. Ιωαννίδης συνεχίζοντας είπε ότι «αυτό το παιδί υψώνει έναν καθρέφτη απέναντι στην κοινωνία και υποχρεωτικά καθρεφτιζόμαστε όλοι. Αυτό είχε συμβεί και με τη δολοφονία του Φύσσα. Στεκόμαστε αμήχανοι μπροστά στον καθρέφτη και συνειδητοποιούμε ότι είναι γερός και  το είδωλο είναι σπασμένο».

Δηλαδή «πόσα κιλά μαλάκας» (συγγνώμη αγαπητοί αναγνώστες…) πρέπει να είσαι για να εκστομίσεις κάτι τέτοιο;
Δηλαδή επειδή πήρε τα Καλάσνικοφ και τα Scoprion και μπούκαρε με την λοιπή συμμορία στη τράπεζα για να την ληστέψει και να χρηματοδοτήσει τρομοκρατικές επιθέσεις, «ο Ρωμανός υψώνει έναν καθρέφτη απέναντι στην κοινωνία»!

Δηλαδή «πόσα κιλά μαλάκας» (συγγνώμη αγαπητοί αναγνώστες…) πρέπει να είσαι για να εκστομίσεις κάτι τέτοιο;

Να θυμηθούμε και την άλλη απίστευτη δήλωσή του όταν ο Ευρωπαϊκή Ενωση κατάσχεσε τις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών ότι: «Το ’74 κλαίγαμε για τα σπίτια μας, τώρα κλαίμε για τις επαύλεις μας». Τι ήθελε να μας πει δεν το έχει εξηγήσει ο «ποιοτικός ερμηνευτής» ακόμα…ethnikismos.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...