Γεια σου ξευτίλα Σαμαρά! Καθηγήτρια στις Σχολές της Αστυνομίας «αλληλέγγυα» του Ρωμανού!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Σίγουρα θα θυμάστε κάποια καθηγήτρια Εγκληματολογίας, ονόματι Αναστασία Τσουκαλά, την οποία είχε προσλάβει το ψοφοδεξιό καθεστώς στις σχολές της Αστυνομίας. Αυτή, λοιπόν, η… καλή κυρία, τον Μάρτιο του 2013 βγήκε σε κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα και αποπατώντας κάθε έννοια εκπαιδευτικής δεοντολογίας «κάρφωσε» τους μαθητές της, που στο μάθημά της είπαν ελεύθερα τη γνώμη τους –νομίζοντας ότι ζουν σε ελεύθερη χώρα κι όχι σε σταλινοχουντάρα του κερατά- ως «φασίστες», απαιτώντας την αποπομπή τους. Τελικώς, οι δόκιμοι αξιωματικοί τη γλίτωσαν (επειδή ήταν πάρα πολλοί και θα δημιουργείτο μεγάλο σκάνδαλο), αλλά η «καθηγήτρια» συνεχίζει –σε κάθε ευκαιρία- να επαναλαμβάνει το «τροπάριό» της.

Που τη θυμήθηκα; Διαβάζοντας μια είδηση σε ακροαριστερή ιστοσελίδα, ότι η λεγάμενη ήταν μεταξύ αυτών που παρευρέθηκαν σε εκδήλωση «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» στον ψευτο-απεργό πείνας Ρωμανό, κάνοντας μάλιστα και… επαναστατικές δηλώσεις:
«Συνέντευξη Τύπου στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο «Εμπρός» έδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης οι γονείς των αναρχικών κρατουμένων και απεργών πείνας.
Η συνεχιζόμενη απεργία πείνας των Ρωμανού και Μιχαηλίδη, άλλα και η συμμετοχή των Μπουρζούκου και Πολίτη, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, δημιουργούν νέα δεχόμενα στο πολίτικο σκηνικό.
Από την πλευρά την η κυρία Τσουκαλά είπε πως οι άδειες των κρατουμένων έχουν λόγο ύπαρξης και ότι απώτερος σκοπός είναι η κοινωνική ένταξη των νέων, αλλιώς -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- «θα γίνουν αγρίμια κύριε υπουργέ».
«Πώς να επανέλθει όταν βγει από τη φυλακή; Εκμηδενίζουν προσωπικότητες κρατώντας τον κρατούμενο στη φυλακή χωρίς άδεια», πρόσθεσε».
Αυτή, λοιπόν, την «αλληλέγγυα» και «συμπαραστάτρια» συντρόφισσα των αναρχοκομμουνιστών ληστών, βρήκε ο ξεφτίλας Σαμαράς να διδάξει τους δόκιμους αξιωματικούς της Αστυνομίας! Μην απορήσετε, λοιπόν, αν ποτέ δείτε να κάνουν μαθήματα σε αστυνομικούς και οι Ρωμανός, Μαζιώτης, Ξηρός κι όλο το κακό συναπάντημα! Γιατί, η ψοφοδεξιά ξεφτίλα του Σαμαρά δεν έχει κανένα όριο!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.