Ο Σαμαράς θα φύγει είτε από πέσιμο είτε από... δέσιμο!

Εμφανέστατα σημάδια της ψυχικής του αστάθειας έδειξε χθες ο καταρρακωμένος Σαμαράς, ο οποίος δεν μπορεί πια να κρύψει την βαριά του κατάθλιψη και απόγνωση για το γεγονός πως πολιτικά έχει ξοφλήσει.
Προς πλήρη επιβεβαίωση των καθεστωτικών εφημερίδων "Βήμα" και "Νέα" που έκαναν ανοιχτά λόγο για νευρική κρίση, ο Σαμαράς εμφανίστηκε χθες σαν μια μαριονέτα που έχει χάσει εντελώς το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Την λίγη ώρα που παρέμεινε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου είχε τα μάτια του κλειστά και ένα απλανές βλέμμα σαν υπνωτισμένος. Με το που κατέβηκε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα εξαφανίστηκε τρέχοντας στο γραφείο του, δημιουργώντας αναστάτωση στους κυβερνητικούς βουλευτές.

Ο πρόεδρος της Βουλής Μεϊμαράκης μάλιστα έκανε ότι μπορούσε για να καθυστερήσει την διαδικασία, δίνοντας τον λόγο σε βουλευτές και υπουργούς μέχρι να συνέλθει ο υπό κατάρρευση πρωθυπουργός και να επιστρέψει στην αίθουσα. Ήταν χαρακτηριστικό πως αρκετοί βουλευτές της αντιπολίτευσης φώναζαν: "Θα έρθει ο Σαμαράς;" εντείνοντας έτσι την ανησυχία του κυβερνητικού στρατοπέδου.
Ο Σταϊκούρας μάλιστα σε ρόλο κονφερασιέ φλυαρούσε στην Ολομέλεια μέχρι να επανέλθει ο Σαμαράς και όταν τελικά με τα χίλια ζόρια κατάφερε ο Μεσσήνιος να επανέλθει, έκλεισε άρον - άρον τον λόγο του για την τελευταία ομιλία του απερχόμενου πρωθυπουργού στη Βουλή.
Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα του Σαμαρά συνεχίστηκαν και μετά το πέρας της παραληρηματικής ομιλίας του, αφού όταν μπήκε στο γραφείο του και βρήκε τον Σταμάτη να καπνίζει τον έβρισε και τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές. Λίγα λεπτά αργότερα βρισκόμενος σε μια ανεξήγητη νιρβάνα μοίραζε... αγάπη στο περιστύλιο της Βουλής και ό,τι και να τον ρωτούσαν απαντούσε: "Την αγάπη μου...".
Αυτή είναι τελικά η μοίρα του Σαμαρά: Θα τελειώσει οριστικά είτε από πέσιμο, είτε από... δέσιμο!



ΥΓ. Τελικά ίσως είναι τυχερός και μάλλον θα πάει από πέσιμο!

Σχόλια

  1. ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.