H Προφητεία Ο ΤΑΚΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

Από τον Βασίλη Μπόνιο
 Δύσκολα μπορεί να φαντασθεί κανείς κάποιον Ελληνα, ο οποίος θα μπορούσε να ντουμπλάρει με μεγαλύτερη επιτυχία τον διακεκριμένο Έφορο του Μουσείου του Λούβρου Ζακ Σονιέρ, με την δολοφονία του οποίου ξεκινά η συγκλονιστική αφήγηση του Νταν Μπράουν στον Κώδικα Ντα Βίντσι, από τον κ. Τάκη Μπαλτάκο.
Ο πρώην Γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου με το μικρό δέμας αποτελεί το μεγαλύτερο αρχείο μυστικών και ντοκουμέντων του εγχώριου πολιτικού, επιχειρηματικού και μηντιακού σύμπαντος. Μια κβαντομηχανή μυστικών.
Ο κ. Μπαλτάκος μιλώντας στο Kontra το βράδι της Πέμπτης, αμόλησε όλους τους δαίμονες ελεύθερους στην αυλή του Μαξίμου.


-Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση έχει πολλές πιθανότητες να καταφέρει να απειλήσει την Μέρκελ και να πετύχει εκεί που απέτυχε ο Σαμαράς. Αν η Ελλάδα πρέπει να φοβάται την έξοδο από το ευρώ, η Γερμανία τρέμει την απώλεια της κυριαρχίας της στην Ευρώπη που οικοδομεί μεθοδικά αιώνες τώρα. Πιστεύω ότι εάν δεν φοβηθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να πετύχει μια συμφωνία και να κερδίσει ένα στοίχημα που θα προκαλέσει ένα οδυνηρό χτύπημα στην δεξιά παράταξη και στην ΝΔ η οποία θα δει τα ποσοστά της σε μονοψήφιους αριθμούς. Η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στη ΝΔ...Θα κάνει πολλές δεκαετίες να συνέλθει η ΝΔ σε περίπτωση που τα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι εγώ πιστεύω πως θα τα καταφέρει...

Ο κ. Μπαλτάκος έκοβε τις ανάσες των νεοδημοκρατών με τις εύλογες παρατηρήσεις του σε ά-λογα κυβερνητικά ώτα. Δεν έχει άδικο.
Το άρθρο του καλύτερου Ελληνα οικονομικού αναλυτή-προσωπικά τον θυμάμαι από τους διαδρόμους του Οικονομικού Ταχυδρόμου-κ. Αθανάσιου Χ. Παπανδρόπουλου που δημοσιεύει το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι αποκαλυπτικό του εκβιασμού σε βάρος της χώρας μας σε σχέση με το χρέος.

Τα νούμερα είναι εκπληκτικά-γράφει ο κ. Παπανδρόπουλος- και οι αλήθειες που κρύβονται πίσω από αυτά εκκωφαντικές. Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) στο σύνολό της, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, ο Καναδάς και η Αυστραλία –δηλαδή, οι χώρες που σχηματίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο το δυτικό πλέγμα– έχουν σήμερα συνολικό δημόσιο χρέος 60 τρισεκατομμύρια δολλάρια, ποσό που πλησιάζει το 100% του Ακαθάριστου Εγχωρίου Προϊόντος τους. Και αν δεν γίνουν γενναίες προσπάθειες καταπολέμησης της τάσης αυτής, το 2020 το ποσοστό θα έχει πάει στο 120% του ΑΕΠ, με την Ιαπωνία να κατέχει τα σκήπτρα (300%).

Αυτή είναι η αμείλικτη αλήθεια των αριθμών, την στιγμή που η Ελλάδα με το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος-τους μηχανισμούς του οποίου γνωρίζει άριστα ο κ. Μπαλτάκος-άντε να έχει ένα χρέος ύψους 500 δις ευρώ ενώ μόνο τα αντίστοιχα της Γαλλίας και Ιταλίας αγγίζουν αθροιστικά τα 10 τρις.

Αυτή τη χώρα λοιπόν εκβιάζει ο Τζόνι Γουόκερ Γιουνκέρ-Ο Αγιος των Παγκόσμιων Φοροφυγάδων- ο οποίος τρέμει μην γίνει καμμιά στραβή και πάψουμε να είμαστε πειραματόζωο.
Ο κ. Μπαλτάκος από την άλλη, με το φονικό ένστικτο που διαθέτει, τρέμει στην ιδέα ότι είναι πιθανόν να υπάρξει ρεύμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-παρά τις απανωτές μαλακίες που κάνουν στελέχη της Κουμουνδούρου-και ο ΣΥΡΙΖΑ  βρεθεί παντοδύναμος στην κυβέρνηση.

Ηδη από το βράδι της Πέμπτης η καταστροφική για την ΝΔ προφητεία Μπαλτάκου προκαλεί τρόμο στους ψηφοφόρους της...

Σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.