Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ H λίστα του Δανού

Πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού διαθέτουν μια χούφτα Ελληνες μηντιάρχες.

Πρόκειται γι΄αυτούς που ο Πολ Τόμσεν, όταν πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο lobby του Χίλτον, είπε ότι ήθελε να τους ξηλώσει και να τους αντικαταστήσει με μια νέα τάξη στο χώρο των ελληνικών ΜΜΕ.

Κι όμως, 4 χρόνια μετά, εξακολουθούν να παραμένουν κυρίαρχοι του παιγνιδιού στην Κολομβία των Βαλκανίων.


Ο Τόμσεν και το IMF έχουν στην διάθεσή τους τα ονόματά τους καθώς και τις διαδρομές που ακολούθησαν τα τελευταία χρόνια τα χρήματά τους σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.


Μια δημοφιλής διαδρομή ήταν εκείνη Κύπρος-Γενεύη-Σιγκαπούρη. Ενας κοινός λογαριασμός από μίζες εξοπλιστικών υπάρχει σε δύο ονόματα φαινομενικά ανταγωνιστών στο χώρο του τύπου. Εκτός κι αν ο γιος άνοιξε τον λογαριασμό εν αγνοία του πατρός! Τα μυστικά ραντεβού σε αεροδρόμιο γερμανικής πόλης καρφώθηκαν από τους εμπόρους όπλων που είχαν δώσει τα λεφτά. Η Τρόικα γνωρίζει ακόμη και τι σώβρακο φοράνε οι Ελληνες μηντιάρχες. Ο Τόμσεν έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα αποτύχει το ΔΝΤ στην Ελλάδα εάν δεν καταφέρει να κλείσει φυλακή τους νταβατζήδες των ΜΜΕ και να καθαρίσει την Δικαιοσύνη από τους επίορκους. Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή. Μείνετε συντονισμένοι...kourdistoportocali.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...