O ΦΑΗΛΟΣ, O ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ -Τι σου κάνω Ελλη μου;

 Από την Ιόλη Πιερίδη
Mια ακόμη αποκάλυψη η οποία θα συζητηθεί. Αφορά την περίφημη ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή, η οποία αφού αμφισβήτησε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου έρχεται με δεύτερο χτύπημα στο Facebook να χαρακτηρίσει τα Δεκεμβριανά: Νίκη της Δημοκρατίας Ενάντια στον Ολοκληρωτισμό.


Πριν δημοσιεύσουμε το νέο εμπρηστικό κείμενο της Ελλης, η οποία σημειωτέον κάνει διεθνή καριέρα, ως μοντέλο ανάμεσα στα Σούρμενα και στο "OΛΑ", και ως ντιζέζ στο Εξοχικό Κέντρο "Γονατιστή Αφροδίτη" που βρίσκεται στα απόκρυφα βουνά των Τρικάλων, σάς αποκαλύπτουμε τους πανούργους μέντορες της, οι οποίοι κρύβονται πίσω από την αντιΑριστερή-αντικομμουνιστική υστερία της Ελλης.

Πρόκειται για τους Φαήλο Κρανιδιώτη και Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Οι δύο άνδρες μεταμφιεσμένοι σε ιερείς καταφθάνουν, συνήθως περασμένα μεσάνυχτα, εις την οικία της νεαράς Οννεδίτισας και αρχίζουν επίπονα σεμινάρια ιδεολογικής προπαγάνδας ως το ξημέρωμα.

Ο εντοπισμός της Ελλης δεν είναι αθώα υπόθεση. Πρόκειται για ένα πανούργο σχέδιο που εισηγήθηκε στην διορατική Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου μεγάλη αμερικανική εταιρεία πολιτικής επικοινωνίας και διαχείρισης κρίσεων. Η συμβουλή της ήταν πως αν θέλετε να κυριαρχήσετε ιδεολογικά της Αριστεράς δεν πρέπει να της επιτίθεσθε με πολιορκητικούς κριούς τους Ταμήλο, Τζαμτζή και Αδωνη γιατί επιτυγχάνετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία πρότεινε να εντοπισθεί ένα ωραίο και sexy κορίτσι, η οποία θα μπορούσε επικοινωνιακά τα περάσει το μήνυμα πως όποιος είναι Αριστερός είναι εκτός μόδας, εκτός εποχής. Κάπως έτσι κι αφού κινητοποιήθηκαν φωτεινά μυαλά της ΝΔ όπως η Σοφία και ο Ταφούλας, μετά από έρευνα αγοράς και εξαντλητικά casting, η Ελλη ήταν εκείνη που επελέγη γι΄αυτό το ρόλο.

Από την πρώτη στιγμή κορυφαίοι ινστρούχτορες της Δεξιάς όπως ο Βαγγέλης Μειμαράκης και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσαν πρόθυμοι να αναλάβουν την δια βίου μάθηση και μύηση της Ελλης στην ιστορία και τα κατορθώματα της Δεξιάς στην Ελλάδα.

-Πίσω μην σαν γαμήσω παλιοπούστηδες...

τους διεμήνυσε, μέσω του Γιώργου Μουρούτη, ο Φαήλος.

Πράγματι οι δύο πρόθυμοι έκαναν πίσω και μέσω της απευθείας ανάθεσης οι Φαήλος και Ανδρέας πήραν πάνω τους την μικρή Ελλη.

-Τι σου κάνω Ελλη μου;

Ακούγεται τις νύχτες ο Φαήλος καθώς διδάσκει στην Ελλη την δεξιά οπτική του Εμφυλίου

.Την ιστορία της πατρίδας μας Αγαπουλίνο μου...,

του απαντάει εκείνη.

Δίπλα στον Φαήλο, ο Παπαμίμικος αρχίζει να κινείται επιδέξια ενώ ρωτάει την Ελλη

-Τι είναι αυτό που σού δείχνω τώρα Ελλη μου;

.Το Κίνημα της Βόλβης Αγαπουλίνο μου...,

απαντά εκείνη.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι δύο άνδρες μέσα από αυτή την διαδικασία της κατήχησης-από το Κατηχητικό-έχουν μετατρέψει την Ελλη σε αντικομμουνιστικό υπερόπλο.

Και οι τρεις τους-η Ελλη, ο Φαήλος και ο Ανδρέας-περιμένουν να πέσει το σκοτάδι για να αρχίσουν τα σεμινάρια.

Η πρόοδος της Ελλης δε, είναι εντυπωσιακή.

Ιδού λοιπόν η νέα της ανάρτηση, η οποία είναι σαφώς επηρεασμένη από τα μεσονύχτια μαθήματα που της παραδίδουν τόσο πρόθυμα ο Ανδρέας και ο Φαήλος.

Ο Δεκέμβριος του 1944 ήταν από τους τραγικότερους μήνες στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Τον μήνα αυτό, λίγες εβδομάδες μετά την απελευθέρωση της χώρας από την γερμανική κατοχή, ο ολοκληρωτισμός έδειξε ξανά το σκληρό και απεχθές πρόσωπο του. Με ένοπλη εξέγερση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ επιχείρησε να καταλάβει πραξικοπηματικά την εξουσία στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας, εκδιώκοντας τις νόμιμες αρχές και την νόμιμη ελληνική κυβέρνηση που έχαιρε της εμπιστοσύνης των Συμμάχων.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις υστερούσαν σε αριθμό, υπερτερούσαν όμως σε σθένος και στρατιωτική εκπαίδευση. Η εμπειροπόλεμη 3η Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία (βετεράνοι που είχαν διακριθεί σε μάχες στην Ιταλία ενάντια στους ναζί, στο πλευρό των Συμμάχων) και το σώμα της Χωροφυλακής που έδρευε στο στρατόπεδο Μακρυγιάννη, αναδείχθηκαν πρόμαχοι της πόλης, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων ως άξια τέκνα της πατρίδας. Μαζί με τις τακτικές εθνικές δυνάμεις πολέμησαν και πολλοί νεαροί Αθηναίοι, που με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κυβέρνησης. Με αυταπάρνηση και τεράστιο κόστος σε αίμα απέκρουσαν τις δυνάμεις του ολοκληρωτισμού, οι οποίες αν επικρατούσαν πιθανότατα θα είχαν ρίξει την Ελλάδα στο ζοφερό ανελεύθερο κόσμο της σοβιετοκρατούμενης Ανατολικής Ευρώπης,

Οι δυνάμεις του ολοκληρωτισμού υπέκυψαν τελικά, υποχωρώντας στη συνδυασμένη πίεση των κυβερνητικών δυνάμεων και των μικρών βρετανικών δυνάμεων που ήρθαν σε βοήθεια του νόμιμου καθεστώτος. Χρωστούμε ένα ευχαριστώ και σε αυτούς που πολέμησαν και πέθαναν για το σκοπό της ελληνικής ελευθερίας χιλιάδες μίλια μακριά από την πατρίδα τους. Η Ελλάδα, με μεγάλες πληγές, απέφυγε την ενσωμάτωση σε αυτό που ο Ουίνστον Τσώρτσιλ αποκάλεσε «Σιδηρούν Παραπέτασμα» και έθεσε τις βάσεις για την μετέπειτα ανάπτυξη της ως φιλελεύθερο και δημοκρατικό κράτος».





kourdistoportocali.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.