Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Τα μαζεύουν βιαστικά οι δημοσκόποι: Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με 11% η Χρυσή Αυγή!

 Λίγες μόνο ώρες πριν οι μαϊμούδες των δημοσκοπήσεων σιγήσουν για πάντα, καθώς την Κυριακή θα διαψευστούν πανηγυρικά, ήδη κάποιοι έχουναρχίσει να τα... μαζεύουν για να μην ξεφτιλιστούν παντελώς. Βέβαια οι περισσότεροι καλοπληρωμένοι ψευτοδημοσκόποι του συστήματος θα συνεχίσουν τα ψέμματα για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό μέχρι την τελευταία στιγμή. Την Κυριακή όμως δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν!
Το αριστερίστικο tvxs του Κούλογλου, φανατικού πολέμιου της Χρυσής Αυγής δημοσιοποίησε την τελευταία δημοσκόπηση της Palmos Analysis, η οποία βρίσκεται και πιο κοντά στα πραγματικά αποτελέσματα, διασώζοντας - έστω στο τέλος- την αξιοπιστία της.
Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία αυτή δημοσκόπηση τα κόμματα λαμβάνουν στην πρόθεση ψήφου:
Σύριζα 30,2%
ΝΔ 20,3%
Χρυσή Αυγή 6,8%
Ποτάμι 5,1%
ΚΚΕ 4,3%
ΠΑΣΟΚ 3,4%
ΑΝΕΛ 2,2%
ΚΙΔΗΣΟ 1,7%
Αναποφάσιστοι 15,2%
Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι αρχικά ότι η ψοφοδεξιά του Σαμαρά την Κυριακή θα διαλυθεί οριστικά και ο σκευωρός και προδότης τέως πρωθυπουργός θα ακολουθήσει τον δρόμο του για την Δικαιοσύνη.

Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή θα είναι σίγουρα και αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα με αυξημένα ποσοστά. Αν γίνει και η κατάλληλη αναγωγή διαφαίνεται πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα έχει διψήφια ποσοστά και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα ξεφτιλίσει παντελώς το σύστημα όταν θα οδηγείται θριαμβευτής από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Προεδρικό Μέγαρο για να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

δειτε και την δημοσκοπηση της zougla.gr


Η δημοσκόπηση του zougla.gr επιβεβαιώνει τις ξένες πρεσβείες: Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με 11% η Χρυσή Αυγή!

Κόλαφος για το καθεστώς η δημοσκόπηση της ιστοσελίδας zougla.gr.
Η αξιοπιστία της εν λόγω δημοσκοπήσεως, η οποία είναι η μοναδική που προέβλεψε το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών του 2012 δεν αμφισβητείται, ενώ το γεγονός ότι επιβεβαιώνει πλήρως τις δημοσκοπήσεις των ξένων πρεσβειών προκαλεί έντονη «κρύα» εφίδρωση στους ταγούς της κλεπτοκρατίας.
Στη δημοσκόπηση φαίνεται καθαρά ότι η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστια και μη αναστρέψιμη, παρά το γεγονός ότι διατηρούν το κλίμα της πολώσεως που συμφέρει και τους δύο, αφού τους βοηθάει στη συσπείρωσή τους. Το σημαντικό, όμως, της δημοσκόπησης έγκειται στο ότι ηΧρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διψήφια ποσοστά, ενώ τα υπόλοιπα αποκόμματα έχουν πλήρως εξαφανιστεί.
Άνευ άλλου σχολίου σας παρουσιάζουμε την δημοσκόπηση:

1 σχόλιο :

  1. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....
    ΟΙ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.......ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...