Ποτάμι: οι 5 «κόκκινες γραμμές» μας για συγκυβέρνηση (δηλαδή η εξής μια: να λειτούργει υπέρ των συμφερόντων του Big Boss)

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Τις πέντε «κόκκινες γραμμές» του για να προχωρήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας με το πρώτο κόμμα, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου στα Χανιά, ο… μέγας Ποταμάρχης, ζητώντας ταυτοχρόνως την (περιζήτητη…) τρίτη εντολή (την οποία όμως έχει «καπαρώσει» η Χρυσή Αυγή, προς μεγάλη απογοήτευση αυτού και του συστήματος ολόκληρου).

Οι πέντε «κόκκινες γραμμές» είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ (εννοεί στο Μνημόνιο της δυστυχίας μας), η λήψη άμεσων μέτρων για την ανακούφιση των πολιτών (που αποκλείεται λόγω Μνημονίου), η αντιμετώπιση της ανεργίας (που ομοίως αποκλείεται, λόγω Μνημονίου), η αλλαγή του εκλογικού νόμου (αυτό μπορεί να γίνει) και η αποκατάσταση του κοινού περί δικαίου αισθήματος (η οποία αποκλείεται, γιατί αν γίνει θα καταρρεύσει αυθημερόν το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας).

Για να μην κοροϊδευόμαστε, ποια είναι στην πραγματικότητα η μία και μόνη κρυφή «κόκκινη γραμμή» του Θεοδωράκη; Η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Big Boss! Όλα τ’ άλλα είναι… λεπτομέρειες, για να’ χουμε να λέμε!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.