Παρέδωσε πνεύμα η Μάνδρου: Απρόσκοπτη η κάθοδος της Χρυσής Αυγής στις εκλογές

Είναι πράγματι απολαυστικό να παρατηρείς τους μόνιμους και κατά συρροήν λασπολόγους της Χρυσής Αυγής να παραδέχονται την ήττα τους, καθώς δεν βρίσκουν πια ούτε το ελάχιστο έρεισμα για τα ψέμματα και την προπαγάνδα τους.
Το γνωστό παπαγαλάκι του δικαστικού ρεπορτάζ Ιωάννα Μάνδρου σε χθεσινό ρεπορτάζ της στην "Καθημερινή" ομολογεί πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, γεγονός φυσικά που την λυπεί ιδιαίτερα.
Σε ένα κείμενο 700 λέξεων περίπου η...
έγκυρη δημοσιογράφος που έχει διαψευστεί πολλάκις λόγω της εμπάθειας της κατά των Ελλήνων Εθνικιστών φλυαρεί μη θέλοντας να πει ορθά - κοφτά το αυτονόητο: Ότι η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου θα συμμετάσχει απρόσκοπτα στις επικείμενες εκλογές με υπερπλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια.
Το ανούσιο και περιττό ρεπορτάζ της Μάνδρου, επειδή ακριβώς δεν προσφέρει καμμία πληροφορία αλλά είναι ένα αναμάσημα γνωστών γεγονότων, προσπαθεί με ένα παραπλανητικό τίτλο να δώσει ελπίδα στους πολέμιους της Χρυσής Αυγής ότι μπορεί να τους γίνει η χάρη και να υπάρχουν προβλήματα στην κατάθεση ψηφοδελτίων.
Όποιος όμως κάνει τον κόπο και διαβάσει το άρθρο, αντιλαμβάνεται πως ακόμα και οι φανατικοί εχθροί της Χρυσής Αυγής όπως η Μάνδρου ρίχνουν λευκή πετσέτα, αφού ούτε το ακέφαλο και σκορπισμένο παραδικαστικό κύκλωμα μπορεί να εμποδίσει πια το αναπόφευκτο: Η Χρυσή Αυγή να δικαιωθεί μέσα από τις κάλπες και να αναδειχθεί και επίσημα σε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.