ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ! ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΑΝ Ο ΜΟΥΡΛΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι δήλωσε ο πολιτικά προδότης Σαμαράς:
 «Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα αφανίσει τη μεσαία τάξη» τονίζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του σε καθεστωτική εφημερίδα και δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για το χρέος, εκτιμώντας ότι θα «μπερδέψει τα πράγματα για την Ελλάδα».


Στόχος του επισημαίνει είναι η συγκρότηση μιας νέας κυβέρνησης με όλες τις φιλοευρωπαίκές δυνάμεις. Στη βάση αυτή, η πρόσκλησή του απευθύνεται και στον Γιώργο Παπανδρέου εφόσον ο τελευταίος βρίσκεται στην επόμενη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός προεξοφλεί ότι νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα σημάνει τέλος του Μνημονίου ως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Απορρίπτει επίσης κάθε ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί ότι «βυθίζεται σε ένα βούρκο αλαζονείας και μικρομεγαλισμού».

Τέλος διευκρινίζει ότι φιλοδοξία του είναι ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα, που προϋποθέτει μεγάλες τομές στο κράτος , που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Συγχωνεύσεις υπουργείων και υπηρεσιών, αλλαγή διάρθρωσης του κυβερνητικού έργου.

Τσακίστε τους!

Πάνε να κάνουν πάλι τη βρωμοδουλειά αν το μουρλό παιδί του γκομενάκια Ανδρέα Παπανδρέου μπει στη βουλή. Ο κόσμος πρέπει να τους τσακίσει!

Τακίμια στο Πανεπιστήμιο με τα “μπάφα” όταν κάπνιζαν το “Λουλά”, τακίμια και στην πολιτική για να καταστρέψουν ότι έχει απομείνει όρθιο!

Υπενθυμίζουμε:

Τα δύο μουρλά παιδιά γνωρίζονται καλά! Όχι μόνο μέσα από τον πολιτικό στίβο και τα έδρανα της Βουλής. Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς ήταν φίλοι από το Λύκειο. Φοίτησαν στο ίδιο σχολείο που δεν είναι άλλο από το Κολέγιο των Αθηνών, ένα σχολείο της ελίτ στο Ψυχικό.

Στη συνέχεια οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και πάλι στο πανεπιστήμιο Αμχερστ της Μασαχουσέτη, την δεκαετία του ’70. Ο Γιώργος σπούδαζε Κοινωνιολογία και ο Αντώνης Οικονομία.


Πέρα από συμφοιτητές όμως ήταν και συγκάτοικοι και μάλιστα για περίπου τρία χρόνια κάνανε κολλητή παρέα!!! Άπειρες είναι οι φωτογραφίες που έχουν μαζί. Για ρίξτε μια ματιά για να μην ξεχνιόμαστε…





Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.