Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση επικεφαλής ψηφοδελτίου επικρατείας ΠΑΣΟΚ: Είμαστε το κόμμα του ρουσφετιού και του πελατειακού κράτους!

Δήλωση επικεφαλής ψηφοδελτίου επικρατείας ΠΑΣΟΚ: Είμαστε το κόμμα του ρουσφετιού και του πελατειακού κράτους!
Είχαμε γράψει εγκαίρως (προ μηνών) ότι μ’ αυτά που θα δει ο κοσμάκης κατά τις διαδικασίες εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, αν μέχρι τότε θα σιχαίνεται μία φορά τους πολιτικάντηδες, θα τους σιχαθεί εκατόν-μία!

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου  Επικρατείας του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, τοποθετήθηκε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του Γ. Φλωρίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από το κόμμα του και το απαξίωνε συνεχώς, σε κάθε δήλωσή του.
Για να μην πάμε σε βάθος χρόνου, θα παραθέσουμε τα όσα είχε πει για το κόμμα του οποίου θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας, μόλις προ εικοσαημέρου, στις 19 Δεκεμβρίου, όταν ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή «901 κεντροαριστερά στα FM». Καμαρώστε έναν… μεταρρυθμιστή:
«Το ΠΑΣΟΚ είναι βεβαρημένο από μία κυβερνητική πρακτική η οποία μόνο μεταρρυθμιστική δεν είναι. Δηλαδή δεν μπορεί να έχεις θεοποιήσει το πελατειακό κράτος, δεν μπορεί να έχεις αποδεχθεί τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού με χιλιάδες κομματικά στελέχη και ταυτόχρονα να λες είμαι μεταρρυθμιστής. Που είσαι μεταρρυθμιστής; Σε ποιο πράγμα;  Δεν μπορεί να έχεις δεχθεί να έχουμε μία φορολογία με 100.000 σελίδες και να λες ότι είμαι μεταρρυθμιστής… Δεν μπορείς να έχει δεχθεί το γεγονός ότι παραμένει ανέγγιχτη μία Δημόσια Διοίκηση η οποία έχει το κακό της το χάλι και δεν μπορεί να συγκροτήσει έναν τρόπο για αξιολογήσεις. Σε μία χώρα που έχει πτωχεύσει, εδώ και πέντε χρόνια, και ενώ είχες δηλώσει ότι δεν υπάρχει σάλιο στα ασφαλιστικά ταμεία, να βγάζει ακόμη συνταξιούχους 50 χρονών… Μεταρρυθμιστικά είναι αυτά; Εδώ δεν είναι τι δηλώνεις είναι και τι κάνεις!».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...