Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Πάνω από τα ποσοστά των Ευρωεκλογών η Χρυσή Αυγή!

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι πήραμε 6% στις Ευρωεκλογές και τώρα μας δείχνουν παραπάνω
Μόλις χθες ο «Βηματοδότης» έκανε την αποκάλυψη της συνομιλίας του Τσίπρα με τον εκλογολόγο Πουλάκη, όπου γινόταν αναφορά στο γεγονός ότι οι σημερινές δημοσκοπήσεις εμφανίζουν μόλις 6% ανθρώπων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές. Με βάση αυτό αντιλαμβανόμεθα ότι οι δημοσκόποι είτε δεν ξανατηλεφωνούν σε άνθρωπο που δηλώνει ότι ψήφισε ή θα ψηφίσει «Χρυσή Αυγή», είτε ένα ποσοστό των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής τους «δουλεύει ψιλό γαζί».

Την παραπάνω παρατήρηση του εκλογολόγου του ΣΥΡΙΖΑ την έχουν κάνει πολλοί δημοσκόποι κάνοντας λόγο για «κρυφή» ψήφο προς τη Χρυσή Αυγή και ανησυχώντας για την «αδιευκρίνιστη» ψήφο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Μάλιστα αυτή η παρατήρηση περί της «κρυφής», χρυσαυγίτικης ψήφου γίνεται μονίμως την στιγμή που συζητείται η τρίτη θέση.
Η τελευταία δημοσκόπηση της Palmos Analysis παρότι δείχνει ότι ο συριζαίος Κούλογλου έχει ήδη αρχίσει να κινείται προς το «Ποτάμι» και συνεπώς οι δημοσκοπήσεις του θυμίζουν τον ποταμίσιο Μαραντζίδη, εμφανίζει ανεβασμένη την Χρυσή Αυγή σε σχέση με τις Ευρωεκλογές… Αυτό είναι ένα δεδομένο που γνωρίζουν όλοι οι δημοσκόποι, αλλά δεν τολμούν να το ομολογήσουν, υπό το φόβο της ακόμα μεγαλύτερης διεύρυνσης της βάσης της Χρυσής Αυγής.
Σας παρουσιάζουμε εν είδει αρχείου τα ποσοστά που έδωσε η Palmos Analysis και συνεχίζουμε με την ανάλυση των δεδομένων:

Αφότου είδατε τα ποσοστά, ας κάνουμε μία μικρή ανάλυση της δημοσκόπησης. Ο εκλογολόγος του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα έχει υπόψη του τις δημοσκοπήσεις της Palmos. Και όχι μόνο τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα στοιχεία τους που δεν δημοσιεύονται, όπως η ερώτηση «τι ψηφίσατε στις Ευρωεκλογές»… Τα έχει υπόψη του, αφού μέχρι πρόσφατα ο Κούλογλου ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ας πάμε τώρα στα στοιχεία: Η εν λόγω δημοσκόπηση εμφανίζει 6% για την Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές. Όπως όλοι γνωρίζουμε τελικά η Χρυσή Αυγή πήρε 9,4%. Τώρα δείχνει 6,1%, συνεπώς είναι βέβαιο ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πάνω από το ποσοστό των Ευρωεκλογών. Οπότε ας αρχίσουν να ετοιμάζουν την τρίτη διερευνητική εντολή και τα υπογλώσσιά τους!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.