Ηλίας Κασιδιάρης στο Bankingnews: Στόχος μας η αυτάρκεια, η πάταξη της διαπλοκής και η λύση του λαθρομεταναστευτικού

Συνέδριο επανίδρυσης, καθώς και παρουσίαση ολοκληρωμένης κυβερνητικής πρότασης προαναγγέλλει ο υποψήφιος Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. Σε συνέντευξη του στο bankingnews.gr αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή θα λάβει διψήφιο ποσοστό στις εκλογές, προβλέπει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ, αποκαλεί πολιτικό πτώμα τον Σαμαρά και επισημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει την μείωση των φορολογικών συντελεστών στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Η συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής:

- Ποια είναι η εκτίμηση σας για το εκλογικό αποτέλεσμα στις 20 Σεπτεμβρίου;
- Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα στις εκλογές με διψήφιο ποσοστό και αυτό θα αποτελέσει μεγάλη νίκη ενάντια στις απίστευτες ανομίες της ΝΔ εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Ο Τσίπρας ανέφερε πρόσφατα ότι είναι κατάρα για την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή να είναι αντιπολίτευση. Συμφωνούμε ότι είναι κατάρα να είμαστε αντιπολίτευση, ελπίζουμε σύντομα να είμαστε κυβέρνηση. Όσον αφορά τα υπόλοιπα κόμματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα με μια μικρή διαφορά από την ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αναστήσει πεθαμένους δηλαδή την ΝΔ με το τραγικό τρίτο μνημόνιο. Ο στόχος πάντως είναι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να συγκυβερνήσουν και παρά τις δήθεν προεκλογικές κόντρες η Ευρώπη θέλει την συγκυβέρνηση για να εφαρμοστεί καλύτερα το μνημόνιο.
- Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ είναι το τελικό σχέδιο ή υπάρχει και εναλλακτικό σενάριο;
- Μαζί ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ το τρίτο μνημόνιο, είναι προφανές ότι συμφωνούν στο μνημόνιο και θα το εφαρμόσουν μαζί συγκυβερνώντας. Εμείς θεωρούμε δεδομένο ότι θα συγκυβερνήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ, η απόφαση έχει ληφθεί από τα ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας. Τα ποσοστά των αποκομμάτων ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι είναι πολύ χαμηλά και δεν θα μπορέσουν να αποτελέσουν κυβερνητικούς εταίρους διασφαλίζοντας πολιτική σταθερότητα. Προεκλογικά ξορκίζουν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ αλλά μετεκλογικά θα το παρουσιάσουν ως μονόδρομο. Πρόσφατα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι δεν μπορούμε να λέμε για συγκυβέρνηση προεκλογικά, γιατί οι πολίτες θα στραφούν στην Χρυσή Αυγή.
- Γιατί ενισχύεται η Χρυσή Αυγή με βάση τουλάχιστον τα δημοσκοπικά ευρήματα;
- Η Χρυσή Αυγή είναι η εθνική αντίσταση στα μνημόνια της καταστροφής, στην παρακμή της χώρας στην χρεοκοπία. Αν η Χρυσή Αυγή είχε ενδώσει στην πρόταση Σαμαρά να συγκυβερνήσουν ΝΔ και Χρυσή Αυγή, αντί να πάμε φυλακή θα βρισκόμασταν σε εξοχικές κατοικίες της Μυκόνου. Προτιμήσαμε τον σταθερό δρόμο της συνέπειας και της ιδεολογίας μας. Στην Ελλάδα υπάρχουν οι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί και η Χρυσή Αυγή, η τίμια φωνή των Ελλήνων ενάντια στα συμφέροντα της διαπλοκής. Στα κανάλια μπορεί να μας αποκλείουν αλλά η πρόταση μας είναι σαφής, έχουμε καθαρές θέσεις στα βασικά οικονομικά, εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και οι πολίτες μας εμπιστεύονται. Η βασική μας στρατηγική είναι η εθνική αυτάρκεια, έχουμε εθνικό σχέδιο για το μεταναστευτικό, καθώς και σχέδιο για την πάταξη της διαπλοκής.
- Ποια είναι η θέση της Χρυσής Αυγής για το μεταναστευτικό;

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Να εφαρμοστεί ο ελληνικός νόμος. Όσοι είναι παράνομοι να απελαθούν άμεσα. Όσοι μπορούν να αποδείξουν ότι προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες να τους παρασχεθούν τα νόμιμα έγγραφα, ώστε να πάνε στον τελικό προορισμό σε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό κράτος. Τα άλλα κόμματα δεν έχουν θέσεις, τυφλά υιοθετούν την θέση της Ε.Ε. Θέλουν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε μειονότητα στην ίδια τους την χώρα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψει να αφελληνιστεί η Ελλάδα. Ο αγώνας είναι διαρκής.
- Εθνική παραγωγή υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή αλλά η εθνική παραγωγή στην Ελλάδα έχει καταρρεύσει.
- Ο Σαμαράς διέλυσε την χώρα, ο Παπανδρέου έλεγε για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα, πρότεινε να φυτεύουν οι πολίτες χασίς στα μπαλκόνια τους. Η Γερμανία και το ευρωπαϊκό σύστημα έχει σχέδιο να αποδεκατίσει πλήρως την εθνική παραγωγή, να είμαστε μια εξαρτημένη οικονομία, να στηριζόμαστε μονίμως στα δανεικά και να υποθηκεύσουμε τον εθνικό μας πλούτο. Κυρίως φυσικού αερίου και πετρελαίου. Ο στόχος είναι να υποθηκευτεί η Ελλάδα εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών. Πίσω από αυτό το δήθεν αθώο ταμείο των 50 δισεκ. ευρώ ξεπουλιέται η εθνική περιουσία. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο εθνικής αυτάρκειας.
- Πώς η Ελλάδα θα καταστεί αυτάρκης, ώστε να μην είναι εξαρτημένη και έρμαιο της πολιτικής οποιουδήποτε τυχοδιώκτη; Αν δούμε το πείραμα της Πορτογαλίας και Ιρλανδίας, εφάρμοσαν ένα μνημόνιο και βρίσκονται στην φάση εξόδου. Η Ελλάδα βρίσκεται στο τρίτο μνημόνιο και είναι αβέβαιο το μέλλον. Μήπως τελικά λύση είναι η γρήγορη εφαρμογή του μνημονίου;
- Οι διαφορές μεταξύ της Ελλάδος και άλλων χωρών είναι μεγάλες. Όμως στην Ελλάδα το πρόβλημα δεν είναι οι πολίτες, αλλά τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα. Η ΝΔ έχει λάβει δάνεια με την προϋπόθεση ότι θα είναι πρώτο κόμμα για τα επόμενα 25 χρόνια ή το ΠΑΣΟΚ έλαβε δάνεια με πολλαπλάσια χρηματοδότηση. Τα δάνεια αυτά τα πληρώνει ο ελληνικός λαός μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, κανένα κόμμα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τέτοια χρέη. Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή ιδιωτική οικονομία. Εμείς προτείνουμε σημαντική μείωση των φορολογικών συντελεστών και όχι αυτό το έκτρωμα που με προκαταβολές και έκτακτες εισφορές φθάνει το 80%. Θα πρέπει να θεσπιστεί νόμος που θα κλειδώνει τον νέο φορολογικό νόμο για 10 χρόνια. Θα σχεδιαστεί ένα εθνικός φορολογικός νόμος με στόχο την στήριξη των ιδιωτικών επιχειρήσεων με σταθερό και χαμηλό φορολογικό συντελεστή. Θα στηρίξουμε την επιχειρηματική δραστηριότητα δίνοντας έμφαση στην παραγωγή. Επίσης χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση του ΕΣΠΑ και των άλλων προγραμμάτων. Τα ευρωπαϊκά κονδύλια προσανατολίζονται στην κατασκευή δρόμων, τι να τους κάνουμε τόσους δρόμους όταν δεν έχουμε εθνική παραγωγή για να την μεταφέρουμε στο εξωτερικό; Ο εθνικός στόχος στην Ελλάδα είναι η στήριξη της ιδιωτικής οικονομίας όχι όμως στον αέρα αλλά με πλάνο με κανόνες. Επίσης πρέπει να αξιοποιήσει τους υδρογονάνθρακες και όχι τους... υδατάνθρακες που τους αποκαλούσαν ο Καμμένος και ο Αναστασιάδης. Χρειάζεται να παταχθεί το υδροκέφαλο δημόσιο, χρειάζεται ένας πολύ καινοτόμος μηχανισμός ώστε οι δημόσιοι υπάλληλοι να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους.
- Υπήρξε έντονη αντίδραση από τα κόμματα στην αναφορά περί πολιτικής ευθύνης για την δολοφονία Φύσσα. Εν συνεχεία υπήρξαν διευκρινιστικές δηλώσεις από τον Ν. Μιχαλολιάκο. Τι εννοούσατε;
- Η δολοφονία Φύσσα ήταν δολοφονία κατά της Χρυσής Αυγής. Δολοφόνησαν την Χρυσή Αυγή. Να σας θυμίσω ότι εκείνη την περίοδο η εταιρία Pulse με την οποία συνεργάζεται η ιστοσελίδα σας έδινε στην Χρυσή Αυγή 15%. Η δολοφονία Φύσσα ήταν η πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής. Μας φυλάκισαν, μας κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, ο Μπαλτάκος αποκάλυψε ότι μας έβαλαν φυλακή για να μας πάρουν τις ψήφους. Δεν τα κατάφεραν, όμως να μας εξοντώσουν. Είμαστε εδώ ακόμη πιο δυνατοί.
- Τι έχετε να πείτε για μια αντίληψη που υπάρχει στην κοινωνία ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή «τα έχουν βρει»;
Για τον Σαμαρά δεν θα πω πολλά, είναι πολιτικό πτώμα και για ένα πτώμα δεν έχεις να πεις πολλά, τους νεκρούς τους αφήνεις να προχωρούν. Αυτές τις ανοησίες τις διαδίδουν από την ΝΔ, αλλά ούτε οι ίδιοι δεν τις πιστεύουν.
- Ναι, αλλά ο Μεϊμαράκης νεκρανάστησε την ΝΔ όπως προαναφέρατε;
- Για να πούμε την αλήθεια, αν στην ΝΔ είχαν τοποθετήσει ένα ινδουιστή μοναχό που έχει δώσει όρκο σιωπής και απέναντι του είχε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ που απέτυχαν, πάλι η ΝΔ θα έχει νεκραναστηθεί. Ο Μεϊμαράκης δεν έχει ηγετικές ικανότητες, απλά έτυχε να έχει απέναντι του ένα ΣΥΡΙΖΑ που τα έκανε όλα λάθος και απέτυχε. Τα εγκλήματα του Σαμαρά τα αποκαλύψαμε. Σε άλλη χώρα τον Σαμαρά θα τον είχαν κλείσει φυλακή, αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Όμως πολλά είπαμε για τον Σαμαρά. Αν ο Τσίπρας είχε τον ίδιο μηχανισμό εγκληματιών δικαστικών, ανδρείκελων όπως ο "παναθηναϊκάκιας" θα είχε κάνει τα ίδια και χειρότερα στην Χρυσή Αυγή. Δεν έχει μηχανισμό στην δικαιοσύνη και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει πολλά.
- Θέλετε να συνεργαστείτε με άλλα κόμματα;
- Η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει κάθε πρόταση που είναι προς το εθνικό συμφέρον. Ακόμη και το ΚΚΕ, αν φέρει πρόταση που είναι υπέρ του εθνικού συμφέροντος, θα την στηρίξουμε. Στηρίξαμε την πρόταση για τις 100 δόσεις. Στηρίξαμε την πρόταση της ΝΔ ότι δεν θα επιτρέπεται να μπαίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλοδαποί, αλλά η ΝΔ την απέσυρε.
- Πώς θα μετεξελιχθεί η Χρυσή Αυγή από ένα κόμμα διαμαρτυρίας σε ένα κόμμα εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης;
- Η Χρυσή Αυγή σχεδιάζει την πρόταση εξουσίας. Έχουμε σχεδιάσει ένα μεγαλεπήβολο πλάνο. Αρχικά θα αναδιοργανώσουμε τον κομματικό μηχανισμό. Στόχος μας είναι να εντάξουμε στους κόλπους του κόμματους εξειδικευμένους επιστήμονες, Έλληνες πατριώτες που θα έχουν όραμα την θετική συνεισφορά στην πατρίδα. Θα υπάρξουν προσυνεδριακές διαδικασίες που θα ξεκινήσουν μετά τις εκλογές με στόχο να συγκληθεί συνέδριο επανίδρυσης του κόμματος. Οι προσυνεδριακές διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν και θα αφορούν όλους τους νομούς της Ελλάδος. Εν συνεχεία θα παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που δεν θα έχει καμία σχέση με τα ψέματα του Ζαππείου ή της Θεσσαλονίκης. Θα παρουσιάσουμε για όλα τα μεγάλα θέματα της Ελλάδος, τις θέσεις μας ολοκληρωμένες, κοστολογημένες και ρεαλιστικές. Θα παρουσιάσει πρώτη φορά τόσο ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή σχεδιάζει ένα μνημόνιο, αλλά σε αυτό το μνημόνιο π.χ. τα πολιτικά κόμματα δεν θα έχουν κρατική χρηματοδότηση. Το μνημόνιο της Χρυσής Αυγής στηρίζει τις μεταρρυθμίσεις όχι όμως την ακραία και αποτυχημένη λιτότητα που επιβάλλει η Γερμανία και επί 5 χρόνια επιδείνωσε δραματικά την οικονομία της Ελλάδος. Το μνημόνιο της Χρυσής Αυγής δεν θα είναι το μνημόνιο της Γερμανίας αλλά το ελληνικό δημιούργημα, το ελληνικό σχέδιο ανάπτυξης που προκλητικά το αναφέρω το μνημόνιο της Χρυσής Αυγής.

www.bankingnews.gr

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.