Παράσημα στους Ρώσους κομάντος που πολεμούν στην Συρία - “Τιμή σε όσους αγωνίζονται για την Πατρίδα” το μήνυμα του προέδρου Πούτιν για το 2016

Ο πρόεδρος Πούτιν, με το καθιερωμένο του μήνυμα για τη νέα χρονιά, τίμησε την αφοσίωση των Ρώσων στρατιωτών στην ιδέα της Πατρίδας. Ταυτόχρονα, παρασημοφορήθηκαν οι πρώτοι βετεράνοι κομάντος (spetsnaz) και πεζοναύτες από το μέτωπο της Συρίας.
Ακολουθεί το μήνυμα του Ρώσου προέδρου:
"Οι άνθρωποί μας πρέπει να εργάζονται στα νοσοκομεία και τις εγκαταστάσεις παραγωγής, την εκτέλεση των υπηρεσιών και να παραμένουν προσηλωμένοι στο καθήκον τους, να υπερασπιστούν τα σύνορά μας, και να είναι έτοιμοι να διασφαλίσουν της ασφάλειας μας στην ξηρά, στη θάλασσα και στον ουρανό. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που είναι πάντα στη θέση τους, την ημέρα και τη νύχτα, τις καθημερινές και αργίες.

Σήμερα, θα ήθελα να δώσω ειδικά χαιρετισμούς στα μέλη των υπηρεσιών μας, τα οποία καταπολεμούν τη διεθνή τρομοκρατία, υπερασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας στα μακρινά μας σύνορα, που δείχνουν τη δύναμη της θέλησης και της αποφασιστικότητάς τους. Η επιτυχία ολόκληρου του έθνους εξαρτάται από την αποτελεσματική εργασία και τα επιτεύγματα του κάθε ενός από εμάς. Είμαστε ενωμένοι με τους ίδιους στόχους, με την κοινή μας επιθυμία να ωφελήσουμε την πατρίδα μας και με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον της.
Το απερχόμενο έτος 2015, σηματοδότησε την 70η επέτειο της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Την ιστορία μας, την εμπειρία των γονιών και των παππούδων μας, την ενότητά τους σε δύσκολους καιρούς και την θέληση τους να χρησιμεύσουν πάντα ως παράδειγμα για εμάς. Έχουν βοηθήσει και θα μας βοηθούν να καλύπτουμε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις με αξιοπρέπεια. Φίλοι, το βράδυ της αυτής της Πρωτοχρονιάς, αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. Ας κάνουμε μία πρόποση για την ευημερία της Ρωσίας! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος για σας! Ευτυχισμένο το 2016!"
Ακολουθούν φωτογραφίες Ρώσων πεζοναυτών που πολέμησαν στη Συρία και επέστρεψαν στη Ρωσία με τιμές. Το ρωσικό κράτος δεν τους ξεχνά και τους τιμά, καθώς όλοι οι μετέχοντες στην επιχείρηση παρασημοφορήθηκαν.











Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.