Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Κεραυνοί Διονυσίου κατά του ασεβή Τσίπρα: Να παραστείς στα ανώμαλα σύμφωνα συμβίωσης των παιδιών σου! ΒΙΝΤΕΟ

Θύμισε τον Μακαριστό Χριστόδουλο η δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Κορινθίας Διονύσιος στον ασεβή Τσίπρα που θέλει να διαλύσει τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας.
Ο δυναμικός Μητροπολίτης κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό για την νομοθέτηση του "ανώμαλου συμφώνου συμβίωσης" λέγοντας χαρακτηριστικά από άμβωνος: 
"Αν του έδινα ως ευχή "να σε αξιώσει ο Θεός να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου" τι θα μου έλεγε;».

Αφού μίλησε για «πικρό παράπονο» όσον αφορά τη θέση αυτή του Τσίπρα, τόνισε: «Αν του έδινα ως ευχή να σε αξιώσει ο Θεός να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου τι θα μου έλεγε; Με ειρωνεύεσαι; Με κατηγορείς; Του λέω ότι θα πρέπει να σεβόμαστε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας. Δεν είναι καλά παραδείγματα αυτά, εκτραχύνουν τον άνθρωπο και τον κάνουν κτηνώδη, δεν μας χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι».
«Να μην λυπούν ούτε το Χριστό, ούτε το ιερατείο, ούτε το λαό απογοητεύοντας με τέτοια μέτρα» κατέληξε ο κ. Διονύσιος υποστηρίζοντας ότι «αρνούμενοι την εκκλησία αρνούνται τις ρίζες του λαού που κλήθηκαν να διακονήσουν».
Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη δυναμικούς Ιεράρχες που θα δίνουν μάχες για τον Λαό και την Πατρίδα και όχι συμβιβασμένους και ηττοπαθείς κληρικούς να παρακολουθούν απαθείς την καταστροφή του Έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...