H ζωή μας όλη σε ένα τσιπάκι: Το "1984" του Τ.Όργουελ γίνεται πράξη με τις νέες ταυτότητες (vid)

Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ" (ΝΤΠ) ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ
Η κατάργηση της ιδιωτικής ζωής ξεκινάει φέτος αφού βιομετρικές ταυτότητες και "πλαστικό" χρήμα θα δημιουργήσουν μια εφιαλτική πραγματικότητα όπου κάποιο απρόσωπο κράτος θα γνωρίζει τα πάντα για εμάς και κυρίως τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δήθεν για την... ασφάλειά μας.


Σε αντίθεση με τις παλιές ταυτότητες, οι καινούριες θα περιέχουν μέσα τους στοιχεία μας, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στοιχεία ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, και δεν θα έπρεπε να αφορούν κανέναν. Συν τοις άλλοις θα είναι γνωστά σε όλη της ΕΕ (εν αρχή μετά την ΤΤΙΡ και στην Βόρεια Αμερική) λόγω της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των υπηρεσιών ασφαλείας των κρατών-μελών.

Οι νέες βιομετρικές ταυτότητες, που "δεν θα πλασστογραφούνται" (ποτέ μη λες ποτέ), θα έχουν το μέγεθος πιστωτικής κάρτας, και θα περιλαμβάνουν στοιχεία, όπως:
Αποτύπωμα της ίριδας του ματιού, δακτυλικό αποτύπωμα και πιθανότατα, μικροτσίπ με στοιχεία DNA

Στην πίσω πλευρά, στο barcode, θα αναγράφονται προσωπικά δεδομένα, όπως: Διεύθυνση Κατοικίας, τυχόν παραβιάσεις Κώδικα Κυκλοφορίας, ποινικό μητρώο, πληροφορίες αεροπορικού ταξιδιού τον τελευταίο χρόνο και ενδεχομένως μεταναστευτικό στάτους.

Προς τι χρειάζονται αυτά τα στοιχεία; Και γιατί όλοι οι πολίτες θα πρέπει να "ξεβρακώνονται" μπροστά στις Αρχές; Γιατί είναι καλοί άνθρωποι; Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ποτέ ότι οι κρατικοί λειτουργοί θα είναι αμέμπτου ηθικής, ή ότι τα κράτη του μέλλοντος θα είναι δημοκρατικά (εστω με την ελλιπη δημοκρατία που έχουμε σήμερα που βασικά αποτελεί κακό αντίγραφο της Roman Republic, ούτε καν της αθηναϊκής) και δεν θα είναι εφιάλτες τύπου "1984".

Δυστυχώς για όλους μας ο Τ.Όργουελ έβλεπε πολύ μακριά, και το κυριότερο πολύ σωστά.

Σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, τις καινούργιες αστυνομικές ταυτότητες θα πρέπει να αποκτήσουν μέχρι τον Ιούνιο, όλοι οι Έλληνες, καταβάλλοντας περίπου δέκα ευρώ καθένας!

Η κυβέρνηση λοιπόν θα επιβάλλει την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αλλαγή των παλιών δελτίων ταυτότητας με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες που θα περιέχουν τσιπ με αποθηκευμένα τα προσωπικά μας δεδομένα.  

Τι σχέση μπορεί να έχει η έλευσή της με την "μυστική" ΤΤΙΡ που θα καθορίζει σύντομα τις ζωές 800 εκατομμυρίων ανθρώπων;  

Πρώτα απ'ολα στην αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν προχωράει η Ελλάδα μετά τις πιέσεις που δέχθηκε από την Ευρωπαική Ένωση και από τις ΗΠΑ, και υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Ελληνες ταξιδιώτες στην Αμερική.

Στα νέας γενιάς δημόσια έγγραφα προωθείται η τοποθέτηση μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, ενώ γίνεται προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες. Εκτιμάται ότι πρόκειται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ. και οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να πληρώσουν και ένα ποσό περί τα 10 ευρώ για να την αγοράσουν φυσικά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.  

Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας φέρεται να έθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.  

Δηλαδή ξένες δυνάμεις επέβαλαν με το έτσι θέλω το "σφράγισμά" μας σαν να είμαστε... κοτόπουλα μάρκας.  

Το απλό ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Για ποια ασφάλεια μιλάνε από τη στιγμή που που ήδη όλα τα διαβατήρια έχουν αντικατασταθεί με βιομετρικά; Αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει στο εξωτερικό χρησιμοποεί το βιομετρικό του διαβατήριο και μπορεί να πάει όπου θέλει.  

Τι την "κόπτει" την Αμερική για το αν οι ταυτότητές μας θα είναι ψηφιακές; Και εν πάσει περιτπώσει γιατί ενδιαφέρονται οι ξένοι για ένα έγγραφο εσωτερικής χρήσης;   Εκτός εάν ο ελληνικός χώρος μαζί με τον ευρωπαϊκό και τον αμερικανικό γίνουν "ένα" στο άμεσο μέλλον με την δημιουργία ενός πολυεθνικού "imperium".

Άλλωστε η TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) σε αυτό αποσκοπεί.  

Οπότε όλοι πρέπει να έχουν λάβει το ίδιο "ISO" για να είναι συμβατοί με την νέα κατάσταση.  

Το ζήτημα είναι ότι σύντομα θα ξεκινήσει μια συζήτηση που θα λέει ότι, "ουτε οι βιομετρικές ταυτότητες θα είναι ασφαλείς καθώς θα μπορούν να κλαπούν" και τότε θα μας προτείνουν την έσχατη λύση, που θα μας εκμηδενίσει διαπαντός σαν ανρθώπινες οντότητες  

Να ενσωματώσουν το τσιπ στα σώματά μας όπως έχουν ήδη φροντίσει να κάνουν στα κατοικίδια, μετατρέποντας και εμάς σε "κατοικίδια"  


Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."

 Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς   «Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε.   Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»  φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο "χάραγμα".

Για όποιους προτιμούν κάτι πιο "φυσιολογικό": "Όποιος παραδίδει την ελευθερία του προς χάρην της ασφάλειας δεν αξίζει τίποτα από τα δύο" Βενιαμίν Φραγκλίνος, και "Αμέτρητοι άνθρωποι θα μισήσουν την νέα παγκόσμια τάξη και θα πεθάνουν διαδηλώνοντας εναντίον της" H.G Wells

pronews

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.