Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ! Αυτό θέλουν οι Τούρκοι...

Ασκεί εκ νέου πιέσεις η Τουρκία στο ζήτημα του φυσικού αερίου της Μεσογείου, επιθυμώντας να βάλουν χέρι στα ελληνικά και κυπριακά αποθέματα. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, σχολίασε πως θα υποχωρήσει η Τουρκία και πως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα μετατραπεί από εκείνους σε σύμβολο ειρήνης. Επιπλέον χαρακτήρισε τη στάση της ελληνοκυπριακής πλευράς ως αδιάλλακτη και άδικη, συνεχίζοντας να προκαλεί εντάσεις με τις δηλώσεις του.Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ομιλίας σε συνέδριο, το οποίο ονομαζόταν "Σύνοδος Αγορών Ενέργειας και το διοργάνωσε η Ένωση Εμπειρογνωμόνων Ενέργειας.

Παράλληλα τόνισε πως το 2023, η ενεργειακές απαιτήσεις θα έχουν διπλασιαστεί, συγκριτικά με τα σημερινά δεδομένα. Θεωρεί πως μέχρι το 2023 θα μπορούν να επενδύσουν 120 δισ. δολάρια.

"Κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας μου είχαμε ενθαρρύνει και τον ιδιωτικό τομέα να επενδύσει για τις ενέργειες της χώρας μας. Η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα αυξήθηκε από 32% στο 68,5%. Σήμερα έφτασε το 75% και συνεχίζει" δήλωσε χαρακτηριστικά.
voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...