Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν θέλουμε οι Έλληνες να έχουν την τύχη των Ινδιάνων! Ηλίας Παναγιώταρος: Καθήκον των Ενόπλων Δυνάμεων η διαφύλαξη των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.
Αρχικά, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός πως ο "αριστερός" Αλέξης Τσίπρας, ξεχνώντας όλα τα συνθήματα του παρελθόντος απέδωσε τα εύσημα στο ΝΑΤΟ!
Το ζήτημα με την παράνομη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην Πατρίδα μας είναι λιγότερο "προσφυγικό" και κυρίως ζήτημα λαθρομεταναστών.

Σημείωσε επίσης πως ο όρος "λαθρομετανάστες" χρησιμοποιείται επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και οι επιλεκτικές ευαισθησίες - ιδεοληψίες της αριστεράς είναι άτοπες.
Επισήμανε την ενδοτικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου με το συμβάν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο δεν προσγειώθηκε στην Ρόδο κατόπιν τουρκικής εντολής. Πρόκειται για ένα καίριο πλήγμα στα εθνικά θέματα, το οποίο αποτελεί και κακό προηγούμενο.
Στην συνέχεια αναρωτήθηκε πότε υπερασπίστηκε τα εθνικά συμφέροντα το ΝΑΤΟ: Στον διωγμό των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη, στην εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο ή στην κρίση των Ιμίων;
Τα πλοία του ΝΑΤΟ θα επιχειρούν εντός των εθνικών χωρικών υδάτων, γεγονός που συνιστά εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας. Η παρουσία των πλοίων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο συνιστούν πολεμική ενέργεια.
Στην συνέχεια επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή τιμά και σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις, εν αντιθέσει με το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζε τους αρνητές στράτευσης.
Η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων, δεν συναινεί στο εθνικό έγκλημα της παράνομης εισόδου εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, στην παρουσία του ΝΑΤΟ στα εθνικά χωρικά ύδατα και στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.




Ηλίας Παναγιώταρος: Καθήκον των Ενόπλων Δυνάμεων η διαφύλαξη των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας 
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος απάντησε αρχικά στον υφυπουργό Άμυνας Βίτσα που μίλησε για το "διεθνιστικό καθήκον" της Πατρίδας και των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας πως καθήκον των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η διαφύλαξη των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας.
Ο Συναγωνιστής τόνισε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή βάζει πάνω από όλα τους Έλληνες!
Τέλος, να σημειωθεί ότι στην απαξιωτική αναφορά του Συναγωνιστή για την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αντέδρασε έντονα με κραυγές (!) ο βουλευτής του Σύριζα, Παπαδόπουλος

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.