ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΕ Ν ΑΓΙΆΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ Θέλετε να μετατρέψετε το στρατό σε Φιλιπινέζες των λαθρομεταναστών. Είστε προδότες….

Κασιδιάρης: Κάτσε κάτω μωρή ρόμπα – Κανέλλη: Φασισταριό, τα γράφεις στο κινητό...

Μερικοί από τους διαλόγους:

ΔΟΥΖΙΝΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ): Γιατί επιμένετε να τους λέτε λαθρομετανάστες
ΠΑΠΠΑΣ: Καλά θα τους λέμε τουρίστες…
ΔΟΥΖΙΝΑΣ: Ξέρετε ότι και εγώ που είμαι Μικρασιάτης, οι προγονοί μας ήταν και αυτοί πρόσφυγες…
ΠΑΠΠΑΣ: Ντροπή που συγκρίνεις τους προγόνους μας με τους Πακιστανούς. Δεν τιμάς τους προγόνους σου. (Στην συνέχεια ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας να καταθέσει το πόρισμα από την πτώση του ελικοπτέρου)
ΠΑΠΠΑΣ: Αν έπεφταν έτσι τα ελικόπτερα εσείς θα είχατε πέσει 500 φορές
Αναφερόμενος στο θέμα του ΝΑΤΟ είπε:
ΠΑΠΠΑΣ: Θέλετε να μετατρέψετε το στρατό σε Φιλιπινέζες των λαθρομεταναστών. Είστε προδότες….



(Στο σημείο αυτό ακολούθησε πανδαιμόνιο με όλους τους βουλευτές να τους επικρίνουν)

ΚΑΜΜΕΝΟΣ (όρθιος): Αν δεν ζητήσει συγνώμη αποχωρώ μαζί με την ηγεσία
ΠΑΠΠΑΣ: Δεν πάω πουθενά, εσύ να φύγεις από τη χώρα

ΚΑΒΒΑΔΙΑ: Δεν έχει κάμερες κύριε πως κάνετε έτσι…
ΚΑΝΕΛΛΗ: Φασισταριό τα γράφεις στο κινητό ...όταν εγώ είπα να μείνουν έξω τα κινητά δεν με ακούγατε ...

Ένα μέρος του θερμού επεισοδίου βιντεοσκοπούσε ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης. Μάλιστα όπως θα δείτε στο βίντεο, ο τρόπος με τον οποίο έγινε η βιντεοσκόπηση ήταν για να ακούγεται μόνο ο ίδιος.
Πρόεδρος Επιτροπής - Δουζίνας: Γιατί να τους λέτε λαθρομετανάστες;
Παππάς (Χρυσή Αυγή): Καλά, θα τους λέμε τουρίστες...
Δουζίνας: Ξέρετε ότι και εγώ που είμαι Μικρασιάτης, οι προγονοί μας ήταν και αυτοί πρόσφυγες...
Παππάς: Ντροπή που συγκρίνεις τους προγόνους μας με τους Πακιστανούς. Δεν τιμάς τους προγόνους σου. Μετατρέπετε το στρατό σε Φιλιπινέζες των λαθρομεταναστών. Είστε προδότες....
Καμμένος: Αν δεν ζητήσει συγνώμη αποχωρώ μαζί με την ηγεσία
Παππάς: Δεν πάω πουθενά, εσύ να φύγεις από τη χώρα
Κανέλλη: Φασισταριό, τα γράφεις στο κινητό...

Πως έγινε το περιστατικό
Το  επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε με τους Χρήστο Παππά και Ηλία Κασιδιάρη οι οποίοι στις τοποθετήσεις τους άρχισαν να   λεν τα πραγματα στην σωστη τους βαση  !!  «προδότες» και «φιλιοππινέζες των μεταναστών» τόσο προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο όσο και προς τους παριστάμενους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων.





O Πάνος Καμμένος σε μια υποτίθεται απόρρητη Eπιτροπή Άμυνας σήμερα το πρωί στην αίθουσα της γερουσίας της Βουλής έκανε το πολύ σοβαρό ατόπημα να παρουσιάσει διαβαθμισμένα έγγραφα σε 60 βουλευτές, υπαλλήλους της βουλής, παρουσία μυστηριώδους στενογράφου στα τελευταία έδρανα και το χειρότερο όλων, παρουσία βουλευτών οι οποίοι φωτογραφίζονται κάτω από πορτραίτα του Κεμάλ και κάτω από τη σημαία της φερομένης ως "τουρκικής δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης". Και μόνο αυτή η επισήμανση θα αρκούσε για να τρέψει σε φυγή τον ανεκδιήγητο και εθνικά επικίνδυνο Πάνο Καμμένο.
Η Χρυσή Αυγή έχει επισημάνει ότι η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο έγινε με πρόσχημα την λαθρομετανάστευση και κατόπιν αιτήματος του Νταβούτογλου προς την Μέρκελ και όχι όπως ψευδώς αναφέρεται από το Μέγαρο Μαξίμου και τα ΜΜΕ, αποκλειστικά από το Βερολίνο. Μετά από αυτήν την «πρόταση»  Βερολίνου, το ΝΑΤΟ εκλήθη να αναλάβει δράση στο Αιγαίο. Το Ελληνικό Αιγαίο με την σύμπραξη των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και της ιδίας της Νέας Δημοκρατίας όπως απεκαλύφθη και στην συνεδρίαση της Ολομέλειας προηγούμενης Παρασκευής και μετά την μονόωρη τηλεφωνική επικοινωνία Πάνου Καμμένου - Ντόρας Μπακογιάννη, αυτά τα κόμματα του συνταγματικού τόξου με πρόσχημα την λαθρομετανάστευση διχοτομούν de facto το Αιγαίο και φέρουν ακέραια την ευθύνη για την επερχόμενη εθνική καταστροφή που θα είναι μεγαλύτερη από αυτή της Κύπρου και της Μ. Ασίας.
Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ θα έχουν τώρα Γερμανό διοικητή και αργότερα θα έχουν Τούρκο διοικητή. Και φυσικά όλοι καταλαβαίνουν ότι το σχέδιο της Άγκυρας δεν είναι ο περιορισμός της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά το πρόσχημα ώστε ουσιαστικά και πρακτικά αυτή να «πατήσει πόδι» στο Αιγαίο. Καμμένος και Τσίπρας διαπράττουν εθνική προδοσία και πέραν αυτού, την αθλιότητα να ξηλώνουν στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού ανά την επικράτεια και να χρησιμοποιούν τα στρατευμένα παιδιά μας κυριολεκτικά ως οικιακές βοηθούς, λεγόμενες και αλλιώς «Φιλιππινέζες», των εισβολέων μεταναστών ,προσφύγων και λαθρομεταναστών ή και «τουριστών» όπως αρέσκονται κατά καιρούς να λέγουν και τους έχουν αποκαλέσει οι αλληλέγγυοι «ευαίσθητοι» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια στιγμή με ευθύνη της Κυβέρνησης και του Καμμένου οι αντιδρώντες Έλληνες ψεκάζονται με χημικά. Δεν σταματούν πουθενά προκειμένου να εκπληρώσουν τα ανθελληνικά τους σχέδια. Στο Πυλί της Κω μεταφέρθηκε ένα εννιάχρονο παιδί με αναπνευστικά προβλήματα. Δυστυχώς, και τα hot spots θα γίνουν και οι λαθρομετανάστες θα βρουν σίτιση και περίθαλψη και στο τέλος η Ευρώπη θα κλείσει τα σύνορα, όπως παρεδέχθη ο Καμμένος στην προχθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη, για εκατοντάδες δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες των εισβολέων που θα εγκλωβιστούν στην πατρίδα μας. Όλοι αυτοί που φέρνουν μαζί τους μια «κουλτούρα και πολιτισμό», που δεν είναι άλλος από τον νόμο της ζούγκλας. Δηλαδή, αποκεφαλισμοί, καταπίεση των γυναικών και θρησκευτικός φανατισμός. Φέρνουν οι εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ το τζιχάντ μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Και αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ρατσιστικό σχόλιο, αλλά δυστυχώς μια τραγική αλήθεια.
Είναι γνωστό, η Τουρκία αποτελεί απειλή για την Ελλάδα, όπως είναι γνωστό το ότι η Τουρκία είναι μια χώρα η οποία αγνοεί πλήρως τις «αρχές» που διέπουν το ΝΑΤΟ αλλά και της «αρχές» της Ε.Ε. Οι Τούρκοι προβαίνουν σε επιθετικές ενέργειες, αμφισβητούν εκλεκτικά δικαιώματά μας, εξοπλίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις και για το λόγο και μόνο αυτόν, ο αποκλεισμός τους από την ευρωπαϊκή συμμαχία είναι επιβεβλημένος και θα μπορούσε να ζητηθεί νόμιμα. Επειδή όμως αυτό είναι ένα ρητορικό σενάριο, ανέφικτο λόγω των συμφερόντων της Ουάσιγκτον και της Ιερουσαλήμ στην Ανατολική Μεσόγειο ερωτώ τον Υπουργό Άμυνας, μήπως μετά την διαμορφωθείσα και με την βοήθειά του, δυσχερή θέση της Ελλάδος θα ήταν εφικτή η αποχώρηση;
Εμείς ως κίνημα, ως πραγματικοί Έλληνες δεν μπορούμε να συναινέσουμε στις πράξεις όλων αυτών που προάγουν τα νεοοθωμανικά σχέδια της Τουρκίας στην περιοχή. Δεν μπορούμε να δεχθούμε την διχοτόμηση του Αιγαίου που προλειαίνεται με την εισβολή των λαθρομεταναστών και την υποβολιμαία εμπλοκή του ΝΑΤΟ που σχεδιάστηκε από την Άγκυρα. Μια διχοτόμηση που θα είναι προπομπός πλήρους εξανδραποδισμού της Κύπρου και αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας στην ελληνική Θράκη. Και τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας για την παρουσία της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ ή για την παρουσία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Και οι δύο χώρες μαζί σίγουρα δεν χωράνε.
Και μέσα σε όλα αυτά, δυστυχώς οι επιτελείς του υπουργείου Άμυνας αναγκάζονται να στέλνουν ημερήσιες διαταγές προς ολόκληρο το ελληνικό στράτευμα ευχαριστώντας που «κερδήθηκε το στοίχημα στο πλαίσιο μιας συλλογικής εθνικής προσπάθειας…» και να εκφράζεται η ευαρέσκεια και τα συγχαρητήρια στο προσωπικό που εργάστηκαν «άοπλοι επί του πεδίου». Αλήθεια, ποιού πεδίου; Του πεδίου της Μάχης, της Τιμής; Το ερώτημα είναι βασικό προς τον κύριο Καμμένο:  ενδιαφέρεται πράγματι για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων; Αυτή είναι η αποστολή τους; Καθώς επίσης, η Τουρκία τελικά είναι απειλή ή σύμμαχός μας; Διότι αν είναι φίλη και σύμμαχος, προς τι οι στρατιωτικές δαπάνες και η ύπαρξη Ενόπλων Δυνάμεων; Επίσης αυτό για το οποίο δεν απαντάει ο κ. Καμμένος: θα κάνει γνωστό το πόρισμα για τις αιτίες της πτώσεως του ελικοπτέρου στην Κίναρο; Δεν υιοθετούμε απόψεις ή ερωτήματα που εκφράζονται κατά χιλιάδες μέσω του διαδικτύου αλλά το ερώτημα παραμένει: τα ελικόπτερα συγκρούονται με ορεινούς όγκους και πέφτουν τόσο εύκολα; Αν συμβαίνει αυτό, ο υπουργός Άμυνας είναι μονίμως εκτεθειμένος σε κίνδυνο και ενδεχομένως θα έπρεπε να είχε πέσει δεκάδες φορές.
Πονάει πράγματι τον υπουργό Άμυνας το ότι τον καταγγείλαμε σήμερα το πρωί με έντονο τρόπο για την προδοτική του στάση στα εθνικά μας θέματα και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του ανθελληνικού ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, και αυτό δεν μας το συγχωρεί, αλλά και έγινε και η αιτία να προκαλέσει πρωτοφανή έκτροπα μαζί με τους συνοδοιπόρους και των υπολοίπων κομμάτων στην Επιτροπή Άμυνας. Όσο για την όψιμη υποστηρικτή του Πάνου Καμμένου και υβριστή των Ελλήνων Εθνικιστών, αδελφή του Προέδρου της ΝΔ, κα Ντόρα Μπακογιάννη η οποία είχε το θράσος να προβεί σε ψευδέστατες και υβριστικές δηλώσεις στο Περιστύλιο της Βουλής, το μόνο που έχω να πω, είναι ότι μοναδική ντροπή είναι αυτή η ντροπή της πολιτικής ιστορίας της οικογενείας της.
Χρήστος Παππάς, βουλευτής Επικρατείας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας.

****************************************




Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κώστας Ντουζίνας, αρχικά ζήτησε από τους ταραχοποιούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν, με εκείνους να δηλώνουν την άρνησή τους. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κώστας Ντουζίνας και παρουσία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, που παρακολουθούσε την συνεδρίαση, εφάρμοσε το άρθρο 81 του Κανονισμού της Βουλής περί «ανάρμοστης και ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς» και «προσωρινού αποκλεισμού από τις συνεδρίασεις» ασκώντας την σχετική «μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά» και κλήθηκε ο Φρούραρχος της Βουλής για να εφαρμόσει την αποβολή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα της Γερουσίας. Οι βουλευτές φωνάζοντας αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Λίγη ώρα μετά  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς με δηλώσεις τους στις τηλεοπτικές κάμερες του περιστυλίου της Βουλής λέγοντας πως «Καμμένος και Τσίπρας διαπράττουν εθνική προδοσία, βάζουν τούρκους και ΝΑΤΟ στο ελληνικό Αιγαίο. Τους καταγγείλαμε σε υψηλούς τόνους και για να μην απαντήσουν στις καταγγελίες μας, προκάλεσαν έκτροπα στην επιτροπή Άμυνας.»

Για «φασίζουσα» συμπεριφορά προς την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων κατήγγειλε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, η τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνοντας πως «σήμερα γράφτηκε μια από τις πιο μαύρες σελίδες κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Με απαράδεκτο και φασίζοντα τρόπο επιτέθηκαν εναντίον αρχηγού και όλων των Ενόπλων Δυνάμεων και με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν ούτε σε χαμαιτυπείο. Άμεση ήταν η αντίδραση όλων κόμματων που ζήτησαν να αποβληθούν. Αρνήθηκαν, ενώ κατέγραφαν την απόρρητη συνεδρίαση με κινητά. Καταδικάζω αυτή την απίστευτη κατάστασης και καλώ το σύνολο των βουλευτών να συνειδητοποιήσουμε το χρέος που έχουμε όλοι μας. Όχι άλλες εκπτώσεις στην κοινοβουλευτική διαδικασία».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε πως «σήμερα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έφτασαν στο σημείο να χλευάσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ( τρεις λαλουν κααι δυο χορευουν ). Οι πολίτες και οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι πατριωτική αλλά ναζιστική».

Το μέλος της Επιτροπής και βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης περιγράφοντας τα έκτροπα των βουλευτών των κωμάτων του μνημονιακου  τόξου δήλωσε πως «ζήσαμε την πιο προκλητική εμφάνιση της ΧΑ ως σήμερα…. Απαξίωση Κοινοβουλευτισμού και παρακμή! που δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές… Ο λόγος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά ήταν ένα ρατσιστικό παραλήρημα. Η Δημοκρατία πρέπει να αυτοπροστατευτεί με την βελτίωση του ΚτΒ…»

O πρόεδρος της Επιτροπής Κώστας Δουζίνας και οι βουλευτές μέλη της Διαρκούς Επιτροπής σε κοινή τους δήλωση αναφέρουν ότι «σύσσωμα απαιτήθηκε η αποβολή από τη συνεδρίαση της Επιτροπής των μελών της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής επειδή: Εκμεταλλευόμενοι οι βουλευτές της την Κοινοβουλευτική διαδικασία επιτέθηκαν με προσβλητικές και κακοήθειες εκφράσεις κατά του Αρχηγού ΓΕΣ και του σύνολου των Ενόπλων Δυνάμεων.
Εκτόξευσαν ρατσιστικές ύβρεις κατά μεταναστών, προσφύγων και κάθε βουλευτή, που αντέδρασε στη φασιστική συμπεριφορά τους.
Ο Φρούραρχος εκτέλεσε την απόφαση του Προέδρου της Επιτροπής και οι βουλευτές της ΧΑ απεβλήθησαν, σε υλοποίηση της έμπρακτης καταδίκης του Σώματος.
Οι βουλευτές δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχθούν περαιτέρω έκπτωση του Κοινοβουλευτικού διαλόγου και απόπειρες κατάργησής του στην πράξη».

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.