Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: 1.500 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

Μπορεί καθημερινώς τα καθεστωτικά ΜΜΕ να μας ενημερώνουν λεπτομερώς για το πόσα «προσφυγάκια» ήρθαν με τα πλοία της γραμμής από τα νησιά, πόσοι είναι στην Ειδομένη, πόσοι είναι στο τάδε ή στο δείνα «Κέντρο Φιλοξενίας», αλλά κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τον ακριβή αριθμό αυτών που μπαίνουν καθημερινώς στη χώρα.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι…
μαρτυριάρηδες καθεστωτικοί, που τους ξεφεύγει το μυστικό. Όπως για παράδειγμα ο ψεκασμένος δήμαρχος Μυτιλήνης Γαληνός, ο οποίος ενημέρωσε τον σύντροφο Κουτσούμπα που επισκέφθηκε το νησί, πως μόνο στη Λέσβο φτάνουν καθημερινά περίπου 1.500 «πρόσφυγες» που μεταφέρονται αρχικά στο hot spot στη Μόρια, όπου ο συνολικός αριθμός φτάνει τους 3.000 ανθρώπους και έπειτα από μία ή δύο μέρες οι περισσότεροι μεταφέρονται στον Πειραιά με επιβατηγά πλοία και ορισμένοι αεροπορικώς στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Βάσει των μέχρι πρότινος επίσημων στατιστικών στοιχείων, το 40-50% των απρόσκλητων… προτιμούσε την Λέσβο. Άρα, εφόσον την… προτιμούν καθημερινά 1.500, είναι το λιγότερο 3.000 ο συνολικός αριθμός των απρόσκλητων που… προτιμά καθημερινώς τα νησιά μας!

Δεν είναι… θαύμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...