ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ «ΟΜΟΦΥΛΑ» ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Προειδοποιήσαμε από την αρχή αυτής της μεγάλης περιπέτειας –της «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστερά»- ότι οι κομμουνιστές δουλεύουν με την μέθοδο του «σαλαμιού», δηλαδή κομμάτι-κομμάτι, για να μην ξεσηκώσουν την κοινωνία εναντίον τους.
Στην αρχή, λοιπόν, έφεραν το «Σύμφωνο Συμβίωσης» των λεγόμενων «ομοφυλόφιλων», αφήνοντας επιδεικτικά εκτός το θέμα της υιοθεσίας παιδιών, που ήταν σίγουρο ότι θα προκαλούσε τις μεγαλύτερες αντιδράσεις.



Έτσι, αφού το πέρασαν «άβρεχτοι» –με την θετική ψήφο των άτυπων συνοδοιπόρων τους, του… ευρωπαϊκού τόξου- τώρα ετοιμάζουν το μεγάλο βήμα: την υιοθεσία παιδιών από τα «ομοφυλόφιλα» ζευγάρια!

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Κ. Παπαϊωάννου, στο «Πρακτορείο 104,9 fm, στις οποίες προαναγγέλλει το (αναμενόμενο…) επόμενο βήμα:

«Υπάρχει μια επιτροπή αναθεώρησης του οικογενειακού δικαίου συνολικά, η οποία θα εξετάσει και τα ζητήματα παιδοθεσίας. Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί ενδεχομένως και το ζήτημα της παιδοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Εμείς, ως υπουργείο, έχουμε τη δική μας άποψη, αλλά δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε».

Έλληνες αντισταθείτε!
 Αντίοχος

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.