Δημοσκόπηση κόλαφος για τους πολιτικάντηδες: Απειλή για την Ελλάδα οι «πρόσφυγες» - Ο Λαός συντάσσεται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής!

Μείζον ζήτημα έχει προκύψει από την λεγόμενη «προσφυγική» κρίση και όλα της τα παρελκόμενα. Φυσικά ουδέποτε δημιουργήθηκε θέμα εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αφού σύσσωμο το «δημοκρατικό τόξο» είναι σε συμφωνία για υποδοχή όλων των προσφύγων και λαθρομεταναστών που μας στέλνει η Τουρκία. Μοναδική φωνή αντίστασης η Χρυσή Αυγή που για άλλη μία φορά βρίσκεται εναντίον όλων των πολιτικάντηδων.

Περί του ζητήματος διεξήχθη πανελλαδική δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα «Αυγή» που πρόσκειται στον Σύριζα. Στην δημοσκόπηση, λοιπόν, φαίνεται ξεκάθαρα η αναντιστοιχία μεταξύ των όσων παρουσιάζουν τα ΜΜΕ (ότι δήθεν οι Έλληνες είναι «αλληλέγγυοι») και τα πολιτικά κόμματα περί του ζητήματος, δικαιώνοντας σε όλα τα επίπεδα την Χρυσή Αυγή και δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μόνο η Χρυσή Αυγή εκφράζει το λαϊκό αίσθημα.

Οι Έλληνες πολίτες, λοιπόν, δεν υποκύπτουν στην προπαγάνδα ότι δήθεν το πρόβλημα είναι «προσωρινό». Αναγνωρίζουν σε ποσοστό 70% ότι ο κατακλυσμός της Ελλάδας από λαθρομετανάστες και συνεπώς η δυστυχία των Ελλήνων είναι (μάλλον ή σίγουρα) μόνιμη. Σε αυτή την κάρτα φαίνεται ότι σε αυτό συμφωνούν οι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων με τα μικρότερα ποσοστά συμφωνίας (μικρότερο του 60%, αλλά πάντα πλειοψηφικό) να εμφανίζονται σε Σύριζα, Ανέλ και ΚΚΕ.

Οι Έλληνες πολίτες, επίσης, δεν έχουν αποδεχτεί την προπαγάνδα εφησυχασμού που τον βομβαρδίζουν τα κανάλια περί των «φιλήσυχων» προσφύγων που δεν πρόκειται να δημιουργήσουν πρόβλημα. Σε ποσοστό 47% αναγνωρίζουν την απειλή που συνιστά για τη χώρα και τους ίδιους το όλο δρώμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων του Σύριζα, της ΝΔ, των Ανέλ και του Πασόκ ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία.

Όσον αφορά την πρόταση των Ελλήνων πολιτών για τη διαχείριση του «προσφυγικού», οι πολίτες είναι και πάλι κατηγορηματικοί. To 58% των Ελλήνων λέει ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να δεχτεί κανέναν ή έστω κάποιους ελάχιστους και να εμποδίσει την διέλευση των λαθρομεταναστών. Κοινώς, το 58% των πολιτών συντάσσεται με την άποψη της Χρυσής Αυγής και βρίσκονται απέναντι από όλα τα κόμματα που ο μόνος λόγος διαφωνίας τους είναι το πόση χλιδή θα έχουν τα εκατοντάδες Hot Spot σε ολόκληρη την επικράτεια.


ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΡΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"!
Δείτε το χθεσινό ρεπορτάζ από το Πολύκαστρο όπου Έλληνες διαπληκτίζονται με τους λαθρομετανάστες που εγκλώβισαν εκατοντάδες οδηγούς:

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.