Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Ηλίας Κασιδιάρης: Λαϊκή απαίτηση η κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης στα χρεοκοπημένα κόμματα - ΒΙΝΤΕΟ

Το πάγιο αίτημα του ελληνικού λαού να κοπεί η παχυλή κρατική χρηματοδότηση στα χρεοκοπημένα κόμματα και να οδηγηθούν οι κλέφτες πολιτικοί στην φυλακή επανέλαβε ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης με επίκαιρη ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό, Κουρουμπλή.


Ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσφέρει αφειδώς παχυλές κρατικές επιχορηγήσεις στα χρεοκοπημένα κόμματα, την ίδια ώρα που ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή λειτουργεί κανονικά με ίδιους πόρους παρά την αντισυνταγματική αναστολή της χρηματοδότησης.
Ο υπουργός του Σύριζα δεν απάντησε στην ουσία της ερώτησης, αλλά δήλωσε ότι πρέπει να υπάρχει κρατική χρηματοδότηση για να λειτουργούν τα κόμματα.
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, αφού τόνισε ότι τα χρεοκοπημένα κόμματα παίρνουν μίζες και μαύρο χρήμα παρά την κρατική χρηματοδότηση, επανέλαβε την πάγια θέση των Ελλήνων Εθνικιστών για κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης και το κονδύλι αυτό να δοθεί για επιδότηση της μητρότητας και να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα, ήτοι την ισομερή κατανομή στους νέους Έλληνες που γεννιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...