Πλήρης ισλαμοποίηση: Δελτίο ειδήσεων στα αραβικά (!) από την ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ

 Οι «αλληλέγγυοι» ζητούν να αγοράσουμε στους πρόσφυγες και… τηλεοράσεις, για να βλέπουν τις ειδήσεις
Συνεχίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά της η κρατική τηλεόραση, η οποία αν και συντηρείται αποκλειστικά από τα χρήματα των βαριά φορολογούμενων Ελλήνων, εν τούτοις, φροντίζει να εξυπηρετεί τις διεθνιστικές ιδεοληψίες κάποιων με τον πλέον υπερβολικό τρόπο. Από χθες άρχισε να μεταδίδει δελτίο ειδήσεων στην αραβική (!) γλώσσα, για ανθρώπους οι οποίοι θυμίζουμε ότι βρίσκονται παράνομα στην Χώρα μας.

Έχει ενδιαφέρον, πάντως, ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζει το συγκεκριμένο γεγονός η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία γράφει τα εξής: «Μία εξαιρετική κίνηση από την ΕΡΤ: από χθες άρχισε να μεταδίδει ένα τρίλεπτο δελτίο ειδήσεων στην αραβική γλώσσα με χρήσιμες πληροφορίες για τους πρόσφυγες. Το προβάλλει μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και σε επανάληψη μετά το απογευματινό. Χθες είχε πληροφορίες για την Ειδομένη και όσα συνέβαιναν εκεί, ενώ ζητήθηκε από τους πρόσφυγες να δίνουν βάση μόνο σε όσα επίσημα έγγραφα φτάνουν στα χέρια τους ώστε να μην πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης. Όχι τίποτε άλλο, για να μην μπαίνει και σε κίνδυνο η ζωή τους. Το δελτίο έκλεισε με τον καιρό στα αραβικά, κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν μιλάμε για τα νησιά του Αιγαίου. Υπάρχει ένα θεματάκι βέβαια, σε ποιες τηλεοράσεις θα το βλέπουν οι πρόσφυγες, αλλά και αυτό λύνεται».
«Όλα τα λεφτά» βρίσκονται στη τελευταία παράγραφο: «Υπάρχει ένα θεματάκι βέβαια, σε ποιες τηλεοράσεις θα το βλέπουν οι πρόσφυγες, αλλά και αυτό λύνεται». Τι θέλει, άραγε, να μας πει το «σαΐνι» της φυλλάδας αυτής; Μήπως να αγοράσει το «Ελληνικό» κράτος μερικές χιλιάδες τηλεοράσεις για να μπορούν να βλέπουν οι παράνομα εισερχόμενοι στην Χώρα μας το δελτίο ειδήσεων στα αραβικά; Δεν καταλαβαίνουν οι παριστάνοντες τους «αντιρατσιστές» εκ του ασφαλούς, ότι η «προσφυγολαγνεία» που τους διέπει καταντά πλέον προκλητική και προσβάλλει όλους τους συμπατριώτες μας, που είναι άνεργοι, άστεγοι και εντός των ορίων της φτώχειας, οι οποίοι δεν είδαν ποτέ έστω και την στοιχειώδη φροντίδα και στοργή που απαιτείται για τις δικές τους ανάγκες;
Όλοι αυτοί οι «αντιρατσιστές», όμως, δεν μπορούν να νιώσουν τις ανάγκες του πιο κατατρεγμένου και ταλαιπωρημένου μέρους του Λαού μας, γιατί απλούστατα ποτέ δεν αποτέλεσαν μέρος του.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.