Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

"ΦΑΡΜΑΚΕΡΟΣ" Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΥΡΙΖΑ Γ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ 4% ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Γ.Βαρουφάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει σύντομα στο 4% - Είναι το νέο ΠΑΣΟΚ»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει» υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο Economist, προβλέποντας ότι από τα υψηλά ποσοστά του 36% θα επιστρέψει σύντομα στο 4%.


Όπως υποστήριξε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταρρέει διότι επιχείρησε να παραβιάσει τους κανόνες της παγκοσμιοποίησης, αλλά επειδή προσυπέγραψε μία δημοσιονομική πολιτική που δεν μπορεί να λειτουργήσει.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και συνεχίζει: «Θα καταρρεύσει. Είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρω τι θα αντικαταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά το κόμμα δεν έχει μέλλον».

Επαναλαμβάνει δε ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν ήθελαν καν να συζητήσουν τις «λογικές» προτάσεις της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση των δημοσιονομικών προβλημάτων της Ελλάδας, διότι «δεν ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα στους Ισπανούς, τους Ιρλανδούς και τους Πορτογάλους ότι θα μπορούσαν να εκλέξουν μία κυβέρνηση που θα εφάρμοζε τις δικές της ιδέες».

Παράλληλα, ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε ότι δεν πιστεύει πως ο Μάριο Ντράγκι θα επέτρεπε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη αν η ελληνική κυβέρνηση επέμενε στις θέσεις της, καθώς και ο ίδιος ο διοικητής της ΕΚΤ θα βρισκόταν σε δύσκολη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...