Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

60% ΣΥΡΙΖΑ Ε !!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕΕΕ !!!! ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ

Μαύρα είναι τα μαντάτα για την φετινή τουριστική περίοδο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από Αυστρία μεριά – όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.
Έτσι, κατά την παρουσίαση του προγράμματος της αλυσίδας τουριστικών γραφείων «Ρουέφα», που ανήκει στον μεγαλύτερο αυστριακό ταξιδιωτικό όμιλο «Φερκερσμπιούρο», ανακοινώθηκε ότιαυξάνονται οι κρατήσεις των Αυστριακών τουριστών για την Ελλάδα, αλλά μειώνονται δραματικά για νησιά όπως η Λέσβος, η Κως, η Σάμος και η Χίος, λόγω του… συνωστισμού των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων. Ποσοστά μείωσης δεν αναφέρθηκαν, αλλά σε παρόμοιες παρουσιάσεις άλλων μεγάλων ταξιδιωτικών ομίλων, οι μειώσεις υπολογίστηκαν σε 60-80%!

Να σημειωθεί ότι κατά μέσο όρο 400.000 Αυστριακοί τουρίστες καταφθάνουν ετησίως στη χώρα μας και η Αυστρία, σε αναλογία με τον πληθυσμό της (8,5 εκατομμύρια κάτοικοι) βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς αφίξεων ξένων τουριστών στην Ελλάδα.
 «Αλληλέγγυοι» του Ανατολικού Αιγαίου, συριζομανείς, κουκουέδες, ψεκασμένοι και λοιποί ετοιμαστείτε, γιατί έρχεται η ώρα της πληρωμής σας από τους νησιώτες που καταδικάσατε στην ανέχεια και τη δυστυχία!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...