ΣΎΣΣΩΜΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η οικογένεια Μητσοτάκη μαζί με την ΜΚΟ τους στο πλευρό των λαθρομεταναστών
Το πόσο «διαφορετική» είναι η πολιτική της ΝΔ απ’ αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης φαίνεται ακόμη και από τις ενέργειες του ανθρώπου που έχει την πιο στενή σύνδεση με τον νυν αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλαδή την σύζυγό του. Στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» κάτω από τον τίτλο

 «Όλα τα κέρδη στους πρόσφυγες» αναγράφονται τα εξής:

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι στο πλευρό των προσφύγων. Η σύζυγος του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και η συνεργάτιδά της, Δήμητρα Κολοτούρα, μαζί με την ActionAid Hellas δείχνουν για ακόμα μια φορά την ευαισθησία τους βοηθώντας οικονομικά τους πρόσφυγες.
Από τις αρχές του 2015, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν φτάσει στην Ελλάδα. Η πλειονότητα από αυτούς προέρχεται από εμπόλεμες περιοχές, όπως η Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ, και προσπαθεί να ξεφύγει από τον πόλεμο, τη βία και τις διώξεις. Έχουν διακινδυνεύσει τη ζωή τους για να διασχίσουν τη Μεσόγειο και να περάσουν από άλλες επικίνδυνες διόδους για την αναζήτηση ασφάλειας στην Ευρώπη. Με στόχο τη στήριξη των γυναικών προσφύγων, ο γνωστός οίκος μόδας Zeus + Dione, σε συνεργασία με την ActionAid Hellas, ξεκίνησε μια παγκόσμια πρωτοβουλία, για την αύξηση των πακέτων με είδη προσωπικής υγιεινής, που διανέμονται στη Λέσβο, στα Κέντρα Ημέρας της οργάνωσης, για τις γυναίκες και τα μωρά τους. Συγκεκριμένα, έχει σχεδιάσει ένα μενταγιόν από χρυσό και ασήμι, καθώς και ένα βραχιόλι, που απεικονίζει δύο μικρά παιδιά να κρατούν έναν ήλιο – σύμβολο που συναντάται σε όλους τους πολιτισμούς, σε όλη την Ιστορία. Για κάθε προϊόν που πωλείται, το συνολικό κέρδος διατίθεται στην ActionAid.
Βασικός στόχος των δύο σχεδιαστριών είναι να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που θα συνεισφέρουν οικονομικά και θα υποστηρίξουν την προσπάθειά τους, για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των προσφύγων. Με την αγορά ενός προϊόντος για καλό σκοπό, θα έχει κανείς την ευκαιρία να στηρίξει τους πιο ευάλωτους πρόσφυγες, τις γυναίκες και τα παιδιά, και να συμβάλει στη διανομή περισσοτέρων πακέτων με είδη πρώτης ανάγκης στη Λέσβο. Με τη συνεισφορά αυτή θα μπορεί η ActionAidHellas να διασφαλίσει την κάλυψη των άμεσων αναγκών των προσφύγων».
Αναρωτιόμαστε αν η Πολωνίδα σύζυγος του Μητσοτάκη διοργάνωσε ποτέ ανάλογη εκδήλωση για τους Έλληνες άνεργους, τις πολύτεκνες οικογένειες, τους άστεγους και όλους εκείνους τους συμπατριώτες μας που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα όρια της επιβίωσης. Έχουμε την εντύπωση ότι δεν το έχει πράξει ποτέ. Είναι προφανές ότι η κίνηση αυτή της Μαρέβα Γκραμπόφσκι γίνεται με τις ευλογίες του συζύγου της, επομένως αποκτά ακόμη πιο προκλητικό χαρακτήρα, καθώς με τέτοιες ενέργειες φανερώνεται η απαξιωτική διάθεση κάποιων για τον Ελληνικό Λαό.
Φαίνεται ότι ο κοσμοπολιτισμός της ΝΔ συναντιέται, για μια ακόμη φορά, με τον διεθνισμό του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ως κοινό παρονομαστή τον εθνομηδενισμό. Ας τα βλέπουν, αυτά, όμως, τα διάφορα θρασύτατα «παπαγαλάκια» της ΝΔ, τα οποία με μια «εθνικοφροσύνη» του χειρίστου είδους όχι μόνο προσπαθούν να δείξουν ότι το κόμμα που υποστηρίζουν διαφέρει από την κυβερνητική πολιτική υπέρ της λαθρομετανάστευσης, αλλά με «επιχειρήματα» που προκαλούν τον γέλωτα προσπαθούν να πείσουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ταυτίζεται (!) με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας τρέξουν τώρα να παραστήσουν «το παιδί για τα θελήματα» για τις αγαθοεργίες της συζύγου του Μητσοτάκη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.