Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΕΡΡΑΓΗ! ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ! ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ(;) – ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ!

ΠΡΟΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ…
«Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα. »


Γέροντας
Νεκτάριος Βιτάλης
Οι χθεσινές δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ ότι οι Έλληνες δεν αγάπησαν τα μέτρα, οδηγούν σε συμπεράσματα που ερμηνεύουν μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις, ανάμεσα στις οποίες λίγη σημασία έχει μια πιθανή Ελληνική προσφυγή στις κάλπες μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Τι είναι εκείνο όμως που δονεί τα θεμέλια της Ε.Ε και προκαλεί τις πρώτες ανεπούλωτες ρωγμές και αναμένεται να παρασύρει το ευρώ σε μια έντονα καθοδική πορεία;

Eχθές αποκαλύφθηκε άλλος ένας ασθενής κρίκος του όλου οικονομικού Ευρωπαικού Οικοδομήματος…

Ήταν η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ότι η Αυστριακή κυβέρνηση προέβη σε bail in της τράπεζας  HETA ASSET RELOUSION που βρίσκεται υπό κατάρρευση καθόσον μετράει χρέος 7,6 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η Αυστριακή κυβέρνηση εθνικοποίησε την θυγατρική της ΗΕΤΑ και την έσπασε σε τρία κομμάτια, ένα από τα οποία ειναι η πτωχευμένη  ASSET RELOUSION …

Ο Αυστριακός λαός ο οποίος εδώ και 16 χρόνια κλήθηκε να πληρώσει επενδυτικά λάθη της μητρικής προβληματικής τράπεζας, της τάξης των 10 δισ ευρώ , αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις προσπάθειες αποκατάστασης του τραπεζικού κεφαλαίου που στερείται ο οργανισμός λόγω κακών επενδυτικών κινήσεων στην Αυστρία, αλλά και σχεδόν σε ολόκληρη την Νότια Ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία, Γιουγκοσλαβία, Γαλλία)

Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΑΛΛΑ 18ΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ …

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 53,98% ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ …

Τα πακέτα διασώσεων που δόθηκαν σε Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, πριν ληφθούν μέτρα υποστήριξης, σήμερα προκαλούν αντιδράσεις λόγω άνισης προς τους πιστωτές μεταχείρισης, μία από τις οποίες είναι και το  BAIL IN (ΚΟΥΡΕΜΑ) που πιθανόν να αντιμετωπίσουν όλες οι εμπλεκόμενες χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα!

Αναμένουμε ντόμινα εξελίξεων και βαθιά κρίση της Ε.Ε η οποία θα μεγεθυνθεί μετά το Βρετανικό ψήφισμα στις 23 Ιουνίου που θα σηματοδοτήσει τη διάλυσή της, αν το αποτέλεσμά του είναι η έξοδος της χώρας από την Ε.Ε

Πολλές τράπεζες, κυρίως Γερμανικές, διαφαίνεται ότι δεν διαθέτουν την απαιτούμενη κεφαλαιακή επάρκεια, καθώς το κούρεμα 54% θα πρέπει να καλύψει χρέη τουλάχιστον 2 δισ ευρώ και είναι αναπόφευκτο!.

Ο τραπεζικός παράδεισος πολλών χωρών εκτός της Ελλάδας, στον οποίο σήμερα έχουν καταφύγει πολλοί επενδυτές, αναμένεται να γίνει ο τάφος τους, καθόσον δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναταραχθούν ακόμη και οι φερόμενες υγιείς τράπεζες.

 ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ BAIL IN ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ …

Η αναδιάρθρωση ισολογισμού των τραπεζών στη χώρα μας, που θα γίνει σε λίγους μήνες, δεν θα προλάβει το ελληνικό BAIL IN το οποίο αναμένουμε τους καλοκαιρινούς μήνες, (ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΙΤΑΛΗΣ) και σε μεγαλύτερο ποσοστό ώστε να επιβληθεί και κούρεμα καταθέσεων…

Οι φήμες, η οι φοβέρες της κυβέρνησης ότι θα προσέλθει σε εκλογική αναμέτρηση τους καλοκαιρινούς μήνες δεν νομίζουμε ότι αποτελούν στόχο της….

Η κάθετη προσγείωση των ποσοστών που έχει αυτή τη στιγμή, δεν ολοκληρώθηκε και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Πρωθυπουργός.

 ΚΑΘΕ ΛΟΓΟΣ ΠΤΩΣΗΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ …

anargyros61

 ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!! «Σε Επίπεδο Κατάθλιψης η Ελλάδα, ΧΑΟΣ, Μόνο Μία Λύση Υπάρχει…»

Καθώς προχωρούμε στην αρχή του δεύτερου τριμήνου του έτους 2016, το οποίο ξεκίνησε με… άγριο τρόπο, ο άνθρωπος που έχει γίνει Θρύλος για τις οικονομικές προβλέψεις του, Egon von Greyerz, προειδοποιεί τους πολίτες να προετοιμαστούν για μια μαζική παγκόσμια κατάρρευση. Και αναφερόμενος στην Ελλάδα, τονίζει πως υπάρχει μοναχά μια λύση….

«Πολλοί δείκτες σε όλο τον κόσμο μας δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία αρχίζει τώρα να μπαίνει σε μια σοβαρή ύφεση. Το παγκόσμιο εμπόριο μειώνεται γρήγορα και έτσι γίνεται και με τα κέρδη σε πολλές χώρες. Η βιομηχανική παραγωγή επίσης μειώνεται και στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, έχει πέσει πιο πολύ και από το 2011. Τα προβλήματα στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Οι τράπεζες είναι σε ένα χάος. Η ανεργία βρίσκεται στο 25% και το ΑΕΠ είναι κάτω από 27% από τότε που ξεκίνησε η κρίση.

Να θυμάστε ότι η κατάθλιψη στις ΗΠΑ το 1930, ήρθε όταν το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 32% και η Ελλάδα δεν είναι μακριά από αυτό το επίπεδο. Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και η μόνη λύση για τη χώρα είναι να αφήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και να εγκαταστήσει ένα νέο νόμισμα. Η κατάσταση δεν είναι πολύ καλύτερη στην Ιταλία την Ισπανία, την Πορτογαλία ή ακόμη και στη Γαλλία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Οι αναδυόμενες αγορές χρησιμοποιούνται για να είναι ο κινητήρας της ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας. Η Κίνα, η Ινδία, η Βραζιλία και η Ρωσία αντιπροσώπευαν το 50% της παγκόσμιας ανάπτυξης κατά τα τελευταία 15 χρόνια. Αλλά με την κατάρρευση των τιμών των βασικών εμπορευμάτων, όλες αυτές οι χώρες είναι τώρα σε μια σοβαρή ύφεση. Με την κατάσταση σε όλες τις χώρες να επιδεινώνεται, η Παγκόσμια Τράπεζα συνεχώς αναθεωρεί το παγκόσμιο ΑΕΠ προς τα κάτω. Ο Κόσμος πρέπει να Προετοιμαστεί για το χειρότερο…»
πηγη

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.