Λεφτά για τις ΜΚΟ υπάρχουν: Έκτακτη ενίσχυση των κρατικοδίατων «αλληλέγγυων» από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Η πολυσχιδής και πάντα υπονομευτική για την Ελλάδα δραστηριότητα των έμμισθων «αλληλέγγυων» έχει γίνει φανερή σε όλους τους Έλληνες. Δεν είναι μόνο οι συνεχείς εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών, η φριχτή βία και η συγκάλυψη εγκλημάτων από πλευράς των «προσφύγων».
Είναι κυρίως η διευκόλυνση της διέλευσης των λαθρομεταναστών στο ελληνικό έδαφος, η παρακώλυση των όποιων θεσμοθετημένων επαναπροωθήσεων συμφωνήθηκαν και η παρακολούθηση του
Λιμενικού καθώς και του Πολεμικού Ναυτικού για να κατευθύνουν τους λαθρομετανάστες.
Θα περίμενε κανείς, λοιπόν, ύστερα από την τόσο πλούσια ανθελληνική δράση να έχουν αρχίσει οι μαζικές συλλήψεις και το «ξεδόντιασμα» αυτών των οργανώσεων. Αντιθέτως, όμως, βλέπουμε μία προκλητική ανοχή από πλευράς του κράτους και μία προώθηση των αντεθνικών αυτών δραστηριοτήτων από πλευράς ευρωπαϊκής ένωσης.
Συγκεκριμένα διαβάζουμε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε τη χορήγηση 83 εκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο του νέου μέσου στήριξης έκτακτης ανάγκης που πρότεινε στις 2 Μαρτίου, για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων στην Ελλάδα.
Το ποσό αυτό θα διατεθεί άμεσα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), στη Διεθνή Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού και σε έξι διεθνείς ΜΚΟ. Αυτές οι διεθνείς ΜΚΟ θα συνεργαστούν με ελληνικές ΜΚΟ που βρίσκονται στο "πεδίο" της εθνοπροδοσίας.
Κοινώς, δίνονται 83 εκατ. ευρώ από τους ευρωπαίους «εταίρους» απευθείας στις ΜΚΟ. Ποιός τα αποφάσισε και τα ανακοίνωσε όλα αυτά; Μα, φυσικά, κάποιος ελληνόφωνος «δεξιούλης». Ο λόγος, συγκεκριμένα, για τον πρώην Ευρωβουλευτή του κόμματος Ανα(ν)στασιάδη στην Κύπρο, Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος πέραν από «σύντροφος» των νεοδημοκρατών, λειτουργεί καθαρά αντεθνικά και ανθελληνικά.
Δεν θα μιλήσουμε για τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, τους όσους αυτοκτόνησαν, τους όσους νέους μετανάστευσαν, τους εκατομμύρια απελπισμένους και το πόσο νοιάστηκαν όλοι αυτοί οι «αλληλέγγυοι» και οι «ευρωπαίοι επίτροποι». Θα πούμε απλώς ότι ο αντιρατσισμός είναι μια καλοστημένη μπίζνα με πολλά λεφτά να παίζονται στις πλάτες του Ελληνικού Λαού!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.