Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

ΧΑΜΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! !!! Έβαλαν τον Εσταυρωμένο σε αφίσα για παρέλαση πούστηδων – Θύελλα αντιδράσεων!

Σάλος έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη με την συγκεκριμένη αφίσα!
Η ομοφυλοφιλική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε, για την 5η παρέλαση υπερηφάνειας στην πόλη.
Επέλεξαν να τοποθετήσουν μπροστά τον εσταυρωμένο και να συμπληρώσουν γραπτά το μότο «No hate» αλλά και το «Σταυρώθηκε και για μας»!Ακόμα η εκκλησία δεν έχει τοποθετηθεί, ωστόσο οι αντιδράσεις αναμένεται να είναι έντονες, πρωτίστως από την μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αφού κατά το παρελθόν ο επικεφαλής Άνθιμος έχει τοποθετηθεί σε ανάλογα θέματα, ιδιαίτερα σκληρά. Είναι επίσης βέβαιο, ότι αντιδράσεις θα υπάρξουν και σε πανελλήνιο επίπεδο, όταν οι επίμαχες αφίσες βρεθούν στους δρόμους της συμπρωτεύουσας, καθώς ακόμα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, μολονότι η «μάχη» περιορίζεται μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου που έχουν προλάβει να τη δουν.

Σε επικοινωνία είχε το pasmina.gr με τον μητροπολίτη Άνθιμο μας είπε πως δεν είναι ενήμερος και δε θα πει τίποτα αν δε δει την αφίσα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...