Φέρνουν νόμο - τερατούργημα για να φιμώσουν τον Εθνικισμό στο διαδίκτυο

Ήρθε στην ανοιχτή διαβούλευση η συνέχεια του επαίσχυντου «αντιρατσιστικού» νομοσχέδιου της νουδούλας γιατί θυμίζουμε ότι πρώτη ήταν η νουδούλα, η οποία στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την επέλαση της Χρυσής Αυγής συνέγραψε το νομοθέτημα που ποινικοποιεί την άποψη και την ελευθερία του λόγου, ακόμα και αν αυτός δεν είναι ρατσιστικός, αλλά ενοχλεί την καθεκηστυία τάξη του μνημονίου.

Έτσι, λοιπόν, στην διαβούλευση κατατέθηκε και ήδη λαμβάνει την πλήρη αποδοκιμασία των Ελλήνων ο «αντιρατσιστικός» του διαδικτύου, που ουσιαστικά επεκτείνει στον κυβερνοχώρο τις διατάξεις του συγκεκριμένου σαμαρικού νομοθετήματος.
ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Το νομοθέτημα, όπως και ο σαμαρικός προκάτοχός του, είναι σχεδιασμένο με την λεγόμενη «δημιουργική ασάφεια» έτσι ώστε να εφαρμόζεται κατά το δοκούν. Στοχεύει, όπως λέει, σε ότι προάγει τις «φυλετικές διακρίσεις», όμως στην πραγματικότητα αποσκοπεί στην ποινικοποίηση της διαφορετικής άποψης.
Η εμπειρία από το «γαλάζιο» νομοθέτημα Σαμαρά δείχνει ότι δεν μπαίνουν στο στόχαστρο οι φυλετικές διακρίσεις, αλλά η Χρυσή Αυγή. Απόδειξη για αυτό ότι δεν διώχθηκε ποινικά κανείς από τους υπουργούς που νομοθετούν υπέρ των λαθρομεταναστών και εναντίον των Ελλήνων, αλλά αντιθέτως διατάχτηκε έρευνα για το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και τις ομιλίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στις οποίες γινόταν έκκληση για εφαρμογή των νόμων!
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
Ένα άλλο σκανδαλώδες σημείο του συγκεκριμένου νομοθετήματος, που υπάρχει και στον αντίστοιχο νόμο Σαμαρά, είναι ότι παρακάμπτονται τα δικαστήρια και οι ποινές επιβάλλονται... προκαταβολικά. Όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται περί των ποινών στο νομοθέτημα: «επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο ή στην ένωση προσώπων με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κατά περίπτωση, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις».
Ο Υπουργός, λοιπόν, επιβάλλει τις ποινές και όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό αποσκοπεί στο να μην βρεθεί κάποιος δικαστής εκτός «παράγκας» και «χαλάσει η δουλειά». Σημειώνεται δε στο τέλος του άρθρου: «Σε περίπτωση αμετάκλητης απαλλαγής του παραπεφθέντος οι κατά τα ανωτέρω αποφάσεις επιβολής διοικητικών κυρώσεων ανακαλούνται.»
Φαντάζεται ο αθώος αναγνώστης ότι οι ποινές είναι ελαφριές για να επιβάλλονται προκαταβολικά και ανακαλούνται αν τελικά έγινε... λάθος. Σας παραθέτουμε τις ποινές για να γελάσετε με την κατάντια ενός καθεστώτος που καταρρέει και βρίσκεται σε πλήρη πανικό:
«α) διοικητικό πρόστιμο από 20.000 έως 3.000.000 ευρώ,
β) ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας τους για χρονικό διάστημα από ένα (1) μήνα έως δύο (2) έτη ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα,
γ) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις, επιδοτήσεις, αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα για το ίδιο διάστημα. Το διοικητικό πρόστιμο της περίπτωσης α΄ επιβάλλεται πάντοτε ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής οι κυρώσεις των περιπτώσεων β΄ και γ΄ μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα και εφόσον πρόκειται περί σωματείων ή ενώσεων προσώπων, η υποτροπή μπορεί να έχει ως συνέπεια τη διάλυσή τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.»
Κοινώς, πρόστιμο μέχρι 3 εκ. ευρώ, εκ νέου «πάγωμα» της κρατικής χρηματοδότησης και όταν μετά από 10 χρόνια έρθει η οριστική απαλλαγή το καθεστώς θα... ζητήσει συγγνώμη.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ!
Ήδη εδώ και δύο χρόνια η Χρυσή Αυγή δίνει τον πολιτικό της αγώνα όντας αποκομμένη από την οποιαδήποτε μορφή κρατικής χρηματοδότησης. Με έναν φωτογραφικό νόμο σχεδιασμένο επί της πολιτικής σκευωρίας που βιώνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στερήθηκε από τα μέσα για να διεξάγει μαζικές διανομές τροφίμων προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Παράλληλα, όμως, αποδείχτηκε πως τα κόμματα μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς την κρατική χρηματοδότηση και χωρίς το μαύρο χρήμα της Siemens και άλλων μεγαλοκαρχαριών.
Ας κάνει, λοιπόν, το καθεστώς των εθνοπροδοτών τις μεθοδεύσεις του και εμείς τον Νόμιμο Πολιτικό Αγώνα μας. Είναι βέβαιο ότι θα νικήσουμε και πάλι!
Κώστας Αλεξανδράκης
Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.