Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Μωρή μαλάκω αυτοί έφεραν εκατομμύρια τουρίστες. Εσύ τι έφερες; Oυτε το βρακί σου, αφού δεν το φορούσες για να γίνεις γνωστή.

Σε απάντηση της για τις κατηγορίες της Ryanair εναντίον της, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, με απίστευτο θράσος και ανοησία λέει: "Ξεκαθάρισα στον εκπρόσωπο της Ryanair ότι το συγκεκριμένο αίτημα για την κατάργηση των τελών 12 ευρώ ανά επιβάτη, δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά μου και του συνέστησα να απευθυνθεί στα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών".

Δηλαδή, μας λέει η υπουργός Τουρισμού ότι, η εταιρία θέλει να φέρει 5 εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα και αυτή τον παρέπεμψε στα ...αρμόδια υπουργεία! Η ηλίθια δεν κατάλαβε τί γίνεται και επιμένει στη γκάφα της!
Αν η κα υπουργός ήταν υπάλληλος σε οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρία και έδινε αυτή την απάντηση, αντί να σκιστεί η ίδια να επεξεργαστεί το αίτημα του πελάτη της, θα είχε πάει στο σπιτάκι της μέσα σε 5 λεπτά της ώρας. Αλλά γιατί να στεναχωρεθεί η κα υπουργός; Αυτή και τον μισθό της τον έχει και τα μεγαλεία της έχει και τη ζωάρα της κάνει, σε βάρος των ηλιθίων που την ψήφισαν!
Στο μεταξύ, η χώρα, όχι μόνον δεν θα εισπράξει τα 12 ευρώ, αλλά θα χάσει, όχι μόνον τα 5 εκατομμύρια τουρίστες που δεσμευόταν η Ryanair ότι θα έφερνε παραπάνω, αλλά και αυτούς που ήδη φέρνει.
Αχ Θεέ μου... Κάνε κάτι να ξεκουμπιστούν μία ώρα γρηγορότερα!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...