Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με ποσοστά που αγγίζουν το 10% ακόμα και στην συστημική δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ

Η σταθερή άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η ολοένα αυξανόμενη αποδοχή μετά και την οδυνηρή υπογραφή των Μνημονίων από την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ καταγράφεται όχι μόνο στις ανεξάρτητες αντικειμενικές δημοσκοπήσεις, όπως του καθηγητή Πανά, αλλά ακόμα και στις συστημικές.

Όπως σχολίασε και ο ίδιος ο Μαραντζίδης στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η συνειδητοποίηση από πλευράς των πολιτών ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ συνεχίζει τον ίδιο δρόμο των Μνημονίων και του ξεπουλήματος οδηγεί ολοένα και περισσότερο Έλληνες στην Χρυσή Αυγή.

Στην δημοσκόπηση λοιπόν του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας για το ΣΚΑΪ τα κόμματα στην πρόθεση ψήφου λαμβάνουν:
ΝΔ 25,5%
Σύριζα 17,5%
Χρυσή Αυγή 7%
ΚΚΕ 5,5%
Πασόκ 4,5%
Λεβέντης 4%
Ποτάμι 2%
Ανέλ 2%
Βλέπουμε λοιπόν ότι τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης έχουν καταρρεύσει, ενώ ο Καμμένος και ο Θεοδωράκης δεν βλέπουν ξανά βουλή ούτε με κιάλι!
Από την άλλη, στην τρίτη θέση βρίσκεται ξεκάθαρα η Χρυσή Αυγή που καταγράφει ανοδικές τάσεις. Οι δήθεν διεκδικητές της τρίτης θέσης ΚΚΕ, Πασόκ και Λεβέντης βρίσκονται αρκετά χαμηλότερα.
Τέλος, να τονίσουμε ότι με την αδιευκρίνιστη ψήφο (άκυρο, αποχή, Δεν ξέρω-δεν απαντώ) να αγγίζει το 27,5% και με την κατάλληλη αναγωγή η Χρυσή Αυγή αγγίζει διψήφιο ποσοστό, περίπου 10%!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...