Το “Υπερταμείο” ξεπουλήματος της Ελλάδας

Η δημιουργία του «υπερταμείου» αποφασίσθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης στις 13/07/2015.
Ο λόγος της δημιουργίας του είναι η αποπληρωμή του χρέους, τα περιουσιακά στοιχεία του θα αποτελούν ένα είδος εγγύησης για το νέο μνημόνιο της Αριστεράς. Είναι ένα μαξιλαράκι εγγύησης για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών.

Όλα για τις τράπεζες και φόροι-φόροι-φόροι για τον Ελληνικό λαό! Το γενικό ξεπούλημα συνεχίζεται, η Αριστερά έβαλε την ταμπέλα «πωλείται», η συνέχεια της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της ΝΔ.
Από το 2010 ο Γιούνκερ ζήταγε τη δημιουργία του «Υπερταμείου» με ανατολικογερμανικό μοντέλο THEUHAND. Η φιλελεύθερη ΝΔ δημιούργησε το καπιταλιστικό ΤΑΙΠΕΔ και έρχεται τώρα ο αριστερός (;) ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργεί ψυχροπολεμικά ανατολικογερμανικά μοντέλα ξεπουλήματος.
Αλλά οι αριστεροί με δεξιές τσέπες δεν μπορούν να κρύψουν την καπιταλιστική και αντεθνική τους φύση. Το «Υπερταμείο» θα είναι σε σχήμα HOLDING COMPANY, δηλαδή εταιρεία συμμετόχων με 5μελές διοικητικό συμβούλιο, όπου τα μέλη θα τα ορίζουν οι δανειστές, με 2 από τα 5 μέλη να είναι ξένοι. Από τον Μάρτιο ακούγεται για τη θέση του προέδρου το όνομα του Ολλανδού, εκλεκτού του ΔΝΤ, Μπομπ Τραα. Η Αριστερά είχε δεχθεί το σχήμα του Δ.Σ. του «Υπερταμείου» από τις 12/12/2015. Οπότε, ας αφήσουν τα δάκρυα και το «δεν ξέραμε», από το 2015 είχαν αποφασιστεί όλα με την υπογραφή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ.
Η Αριστερή μνημονιακή Α.Ε. ξεπουλάει 100.000 ακίνητα του Δημοσίου, λιμάνια, αεροδρόμια, ενέργεια, κτηματολόγιο Α.Ε., σιδηροδρομικά δίκτυα, ΟΑΣΑ, μεταφορικά δίκτυα, τηλεπικοινωνίες, μετοχικά πακέτα ΔΕΚΟ, Αττικό Μετρό, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και τα δικαιώματα υδρογονανθράκων. Το ξεπούλημα της Αριστεράς συνεχίζεται, τα αφεντικά τους τα θέλουν όλα.
Το «Υπερταμείο» προβαίνει στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, αποτελεί πολιτική «Μπανανίας», αποτελεί εθνική προδοσία!
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στα εθνοκτόνα μνημόνια, εναντίον όλων!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.