Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: ΜΕΣΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» – ΕΞΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

Μπορεί η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να είναι εντελώς ασυνεπής στις προεκλογικές της υποσχέσεις προς τους Έλληνες, είναι όμως συνεπέστατη στις υποσχέσεις της προς τους λαθρομετανάστες!
Έτσι, αιτήσεις εγγραφής για τη νέα σχολική χρονιά, γραμμένες στα αραβικά, παρέλαβαν τις τελευταίες ημέρες δεκάδες βρεφονηπιακοί σταθμοί σε ολόκληρη τη χώρα καθώς
το υπουργείο Παιδείας του ντρούλη-χοντρούλη Φίλη θέτει άμεσα σε εφαρμογή το πρόγραμμά ένταξης των παιδιών των «προσφύγων» στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Τα φυλλάδια συνοδεύονται από εγχειρίδιο επικοινωνίας με τους αλλοδαπούς γονείς καθώς και από ένα λεξικό με βασικούς όρους της αραβικής γλώσσας, η δε σχετική οδηγία προλογίζεται με το «καλωσορίσατε» προς τους γονείς των υποψηφίων μαθητών.

Όπως καταλαβαίνετε, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς δεν χωράνε όλοι! Οπότε, θα προτιμούνται τα «προσφυγόπουλα», ως έχοντα «άμεση ανάγκη», κι αν στο τέλος περισσέψει και καμιά θέση, θα γίνονται δεκτά και –ελάχιστα- ελληνόπουλα. Τι θα γίνουν τα υπόλοιπα; Ας κόψουν το λαιμό τους οι Έλληνες γονείς τους, να βρουν λεφτά να τα στείλουν σε ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...