«Κανένας Ισλαμιστής σε γερμανικό έδαφος»- Μαζικός ξεσηκωμός Γερμανών κατά της Μέρκελ (φωτό & βίντεο)

«ΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ» ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΙΑ
Στην Ελλάδα μπορεί να «κοιμόμαστε» και να΄χουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής αλλά στη Γερμανία οι πολίτες είναι σε διαρκή επαγρύπνηση κι αυτό φαίνεται από τις μαζικές διαδηλώσεις που οργανώνουν κατά της εισόδου μεταναστών στη χώρα τους. Συγκεκριμένα το Σαββάτο (7-5-2016), είχαμε ξεσηκωμό Γερμανών στο Βερολίνο όπου αντιδρούν με τη πολιτική της Μέρκελ ζητώντας μάλιστα να παραιτηθεί.


Στόχος των διαδηλωτών ήταν κυρίως η Άνγκελα Μέρκελ και η πολιτική της να δεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην Γερμανία.

«Κανένας μουσουλμάνος σε γερμανικό έδαφος» ήταν το κεντρικό σύνθημα 2.000 διαδηλωτών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου για να διαμαρτυρηθούν κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της Άνγκελα Μέρκελ.

Τα πνεύματα ήταν οξυμένα  και οι δυνάμεις ασφαλείας προχώρησαν και στη σύλληψη αρκετών διαδηλωτών που πετούσαν μπουκάλια και προσπάθησαν να σπάσουν τα οδοφράγματα που χώριζαν τις δύο διαδηλώσεις. Επίσης, ομάδες των διαδηλωτών βρίσκονταν απέναντια από ακτιβιστές φιλικούς προς τους πρόσφυγες, όμως ή έντονη παρουσία της αστυνομίας δεν άφησε να υπαρξουν επεισόδια μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, είχε συμμετάσχει πριν περίπου ένα χρόνο σε διαδήλωση μουσουλμανικών οργανώσεων στη γερμανική πρωτεύουσα, σε ανάλογες διαδηλώσεις εναντίον της ισλαμοφοβίας ενώ υποδεχόμενη στις 12-1-215 τον Τούρκο πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου, στο Βερολίνο είχε δηλώσει πως: «Το Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία»

Στη Γερμανία πλέον οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα  AfD, ένα ποσοστό της τάξεως του 15%, κι αυτό λίγες ημέρες μετά το μανιφέστο του ότι το Ισλάμ είναι ασιμβύβαστο με το Σύνταγμα της γερμανίας.























Στο μεταξύ ένα νέο  συκγκλονιστικό βίντεο από όσα συνέβησαν το βράδυ της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία οπότε και καταγράφηκαν μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις μεταναστών κατά γυναικών έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα The Local.

Στο βίντεο ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει «δεν πρέπει να με ακουμπάτε, δεν πρέπει να με ακουμπάτε» ενώ αστυνομικοί προσπαθούν να βάλουν μια τάξη στο χάος που επικρατεί στους δρόμους.

Οι αστυνομικοί εμφανίζονται να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ομάδα νέων ανδρών την ώρα που βεγγαλικά σκάνε δίπλα τους.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ακούγεται ένας ένστολος να λέει «δεν μπορούμε να το ελέγξουμε αυτό» σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Οι επιθέσεις στην Κολωνία είχαν λάβει μεγάλη δημοσιότητα παρά την αρχική προσπάθεια των τοπικών αρχών να υποβαθμίσουν το γεγονός. Τελικά όμως υποβλήθηκαν εκατοντάδες εγκλήσεις για σεξουαλικές επιθέσεις.

Όπως δήλωσαν στην αστυνομία ορισμένα από τα θύματα, άνδρες «με εμφάνιση από χώρες της βόρειας Αφρικής» προσπάθησαν να βάλουν τα χέρια τους στα παντελόνια τους, τις άγγιζαν χωρίς τη θέλησή τους ενώ μια γυναίκα κατέθεσε ότι «ένιωσα χέρια πάνω στα στήθη και τα οπίσθιά μου».

pronews.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.