Ηλίας Κασιδιάρης προς συριζαίους: Με το προδοτικό Μνημόνιο ολοκληρώνετε το ξεπούλημα της Πατρίδας μας!video

Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την προδοτική συγκυβέρνηση, η οποία με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο ολοκληρώνει το ξεπούλημα της Πατρίδας που ξεκίνησαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.
ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!
 «ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ!» 
«ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ 7500 (!) ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!» 



Η προδοτική νεομνημονιακή συγκυβέρνηση του Σύριζα ξεπουλά μέσω του υπερταμείου αποκρατικοποίησεων στην κυριολεξία τα πάντα: ύδρευση, δίκτυα μεταφορών, αεροδρόμια, ενέργεια και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας.
Μέσω του προδοτικού Μνημονίου οι ξένοι τοκογλύφοι έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν πλήρως την εθνική οικονομία και τις ελληνικές τράπεζες.
Ο πολυδιαφημισμένος "κόφτης" θα μπορεί να κόβει κονδύλια από την Εθνική Άμυνα, αλλά θα αφήνει στο απυρόβλητο τα έσοδα των "νταβατζήδων" από τα δημόσια έργα.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης έκλεισε την ομιλία του καταδεικνύοντας την υποκρισία των πολικάντηδων που διατηρούν εν μέσω μια πρωτοφανούς κρίσης τα προκλητικά τους προνόμια.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του taxis ένας ελεύθερος επαγγελματίας και ένας βουλευτής με το ίδιο εισόδημα δεν φορολογούνται το ίδιο, αλλά ο ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνει τετραπλάσιο φόρο!


ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! «ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ!» «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ 7500 (!) ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!» 

«Σκληρή αντιπαράθεση με τους ανθέλληνες νεομνημονιακούς συριζαίους που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας έχουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου ήρθε το πολυνομοσχέδιο – έκτρωμα.




Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης είχε φραστικό επεισόδιο με τον συριζαίο προεδρεύοντα Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος καταστρατήγησε όλες τις διαδικασίες και το Σύνταγμα. Ο Μπαλαούρας θέλησε κατά παράβαση της κοινοβουλευτικής σειράς να μην δώσει τον λόγο στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και εξελίχθηκε ο κάτωθι διάλογος:

Μ. Μπαλαούρας: «Κάτσε κάτω. Θα μιλήσεις με τη σειρά σου»
Ηλ. Κασιδιάρης: «Ποιος είσαι; Δεν κάθομαι κάτω, ρε»
Μ. Μπαλαούρας «Κάτσε κάτω: Αλλού αυτά. Αυτά να τα κάνεις στην νύχτα. Δεν φοβήθηκα όμοιούς σου με τανκς, θα φοβηθώ εσένα;»
Ηλ. Κασιδιάρης: «Δεν κάθομαι ρε, φέρε την φρουρά να με βγάλει!».
Η συζήτηση συνεχίζεται σε κλίμα έντασης λόγω των συνεχόμενων παραβιάσεων του κανονισμού και των διαδικασιών από τους συριζαίους» καταγγέλει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος κατήγγειλε την διαδικασία με την προσχηματική κλήση φορέων.


Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς κατήγγειλε τον ερχομό του πολυνομοσχεδίου – εκτρώματος στην Βουλή τα μεσάνυχτα.

την συνέχεια ξαναπήρε τον λόγο ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, προτείνοντας να διακοπεί άμεσα το τσίρκο της συγκυβέρνησης που προσβάλει τους θεσμούς και το Σύνταγμα της Ελλάδος. Ποιος κυβερνητικός βουλευτής έχει διαβάσει τις 7500 σελίδες του νέου ανθελληνικού Μνημονίου; Συνυπεύθυνη στην προδοσία είναι και η συγκυβέρνηση και η δήθεν αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.