Η ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΑΠΕΙΛΗ..Έλληνες γρηγορείτε!

Ο εποικισμός τη Ελλάδος από πλήθη φερέοικων, επήλυδων, αλλοθρήσκων στα νησιά μας αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, δοκιμάζοντας την αντοχή των κατοίκων των πολύπαθων περιοχών.
Οι χαμερπείς και ανάξιοι του ρόλου τους πολιτικάντηδες σφυρίζουν αδιάφορα στην εθνοκτόνο αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού με καθημερινά προβλήματα παραβατικότητας από κάθε λογής καρύδι λαθρομεταναστών που κυκλοφορούν ελεύθερα στη χώρα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη αλλά και του Λακεδαιμόνιου Λεωνίδα, του Αθηναίου στρατηγού Μιλτιάδη και άλλων πολλών ευκλεών προγόνων. 

Το ανησυχητικό όμως δεν είναι μόνο πως κατασκευάζουν δίπλα σε ελληνικές πόλεις και χωριά οικισμούς γκέτο αγνώστου προελεύσεως λαθρομεταναστών αλλά και οι πληροφορίες από ομάδα χάκερ, πως μέσα σε αυτούς υπάρχουν θερμοπυρηνικοί τζιχαντιστές, που περιμένουν την κατάλληλη ώρα για γενικευμένη επίθεση στο καθεύδον, γηράσκον και ταλανισμένο πλήθος των Νεοελλήνων. Πιο συγκεκριμένα η οργάνωση United Cyber Caliphate που έχει άμεση σχέση με το ισλαμικό κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη μια λίστα θανάτου στην οποία περιλαμβάνονται <<στόχοι>> και στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν παρά τις παραπλανητικές διαβεβαιώσεις των κνώδαλων της πολιτειακής εξουσίας κανένας μας δεν μπορεί να είναι πια σίγουρος για το τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον. Ιδιαιτέρα επίκαιρο παρά ποτέ καθίσταται το αίτημα των ανήσυχων και υποψιασμένων Ελλήνων για το νόμιμο δικαίωμα σε οπλοκατοχή. Αν κανείς περιμένει από την παραλυμένη κρατική μηχανή να παρέχει ασφάλεια στους προδομένους Έλληνες, πλανάται πλάνη οικτρά. Το νόμιμο δικαίωμα σε οπλοκατοχή, όπως έχουμε ξανάγράψει ,είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο (αρ. 4 παρ. 6 και 5 παρ. 1 του Συντάγματος) και αποτελεί το έσχατο μέσο άμυνας στην υποβόσκουσα απειλή του φανατισμένου Ισλάμ. Η παραπάνω διαπίστωση σε συνδυασμό με την μισαλλόδοξη ενέργεια να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί καθώς και τις προκλητικές ιαχές της μωρόδοξης Αλβανίας που ανακινεί θέμα ανύπαρκτης Τσαμουριάς αποτελεί πλήρη απόδειξη για το τι απεργάζονται οι ανθελληνικοί κύκλοι κάτω από το βλέμμα μιας αδιάφορης και άφιλης Ευρώπης. Έλληνες γρηγορείτε! Το επιτάσσει το ακροτελεύτιο 120 παρ.4 του Συντάγματος!
Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ.. Νομικής Δικηγόρο

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.