Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αφίσες με τον φερόμενο σαν ...παππού του Νίκου Κοτζιά, συντροφιά με τους Ναζί του Χίτλερ !! Είναι ο παππούς σου Ρε Κοτζιά ; Δώσε μια απάντηση για να κλείσει το θέμα.

Στην παραπάνω φωτογραφία αυτός με το μουστάκι ο αψηλός, είναι ο Κώστας Κοτζιάς, ο παππούς του σημερινού υπουργού μας Νίκου Κοτζιά, αγκαλιά με ναζιστές και άλλους συνεργάτες των Γερμανών στην διάρκεια της κατοχής, όπως ισχυρίζεται μπλογκ του διαδικτύου.(iokh.gr) Έτσι και ο Νίκος Κοτζιάς ο νυν υπουργός εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ γύρισε σε όλα τα κόμματα, μέχρι και στις πλατείες και, τελικώς ο τυχοδιώκτης πολιτικός βρήκε το τυχοδιωκτικό κόμμα που του αρμόζει….

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα έχουν αναρτηθεί σε φιλοαλβανικά σαιτ.
Εμείς ρωτάμε τον υπουργό Εξωτερικών. Ο παππούς του ή συγγενικό του πρόσωπο είχε σχέση με τους Γερμανούς; Ε;
Ας απαντήσει. Είναι θέμα τιμής απέναντι σε όσους μας συκοφαντούν διεθνώς.
ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ...φερόμενο ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ  κυκλοφόρησαν οι τσάμηδες....


Για την ιστορία …

Κωνσταντίνος Κοτζιάς, 1892-1951
Ο Κωνσταντίνος Κοτζιάς σπούδασε νομικά στα πανεπιστήμια Αθηνών και Ρώμης και επί διετία (1915-16) εργάστηκε ως ανταποκριτής ελληνικών εφημερίδων στην Ιταλία. Οπαδός του βασιλιά Κωνσταντίνου, εξορίστηκε από την κυβέρνηση Βενιζέλου στην Κρήτη (1918-19). Τα έτη1921-27 εξέδωσε στην Αθήνα την ημερήσια εφημερίδα Τα Χρονικά, η οποία υποστήριξε το Κόμμα των Ελευθεροφρόνων, θεωρώντας το ικανό να πατάξει τη «φαυλοκρατία» τόσο τη βενιζελική όσο και την αντιβενιζελική. Κατόπιν, ο Κοτζιάς ίδρυσε την πρώτη διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα («Γκρέκα») και διατέλεσε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (1933-34). Το 1934 εξελέγη για πρώτη φορά δήμαρχος Αθηναίων, αξίωμα που διατήρησε ως την 31η Αυγούστου 1936, οπότε διορίστηκε υπουργός-διοικητής Πρωτευούσης (στη θέση του δημάρχου αντικαταστάθηκε από τον Αμβρόσιο Πλυτά). Από τη θέση του αυτή επόπτευσε μεγάλα κοινωφελή έργα, όπως τα υδραυλικά έργα του Πειραιά. Ο Κοτζιάς έχαιρε της απόλυτης εμπιστοσύνης του Μεταξά και θεωρείτο φυσικός διάδοχος του. Με την ιδιότητα του δημάρχου και του υπουργού επισκέφθηκε επανειλημμένα το Βερολίνο, κομίζοντας μηνύματα του Μεταξά, και συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη του Γ' Ράιχ (Γκαίμπελς, Γκαίρινγκ, φον Σίραχ κ.ά.). Σημειώνεται ότι ο Κώστας Κοτζιάς ως δήμαρχος της Αθήνας είχε υποδεχθεί τον Σεπτέμβριο του 1936, στο αεροδρόμιο της πόλης, τον υπουργό προπαγάνδας της χιτλερικής Γερμανίας Γιόζεφ Γκέμπελς, ενώ είχε επισκεφθεί ο ίδιος αρκετές φορές τη γερμανική και την ιταλική πρωτεύουσα. Ο Κοτζιάς θεωρείτο στην Ελλάδα θαυμαστής του Χίτλερ· ήταν ο μόνος έλληνας αξιωματούχος που τον είχε συναντήσει προσωπικά – και στο Βερολίνο χαρακτηριζόταν άριστος διαφημιστής της ναζιστικής ιδεολογίας στην Ελλάδα. Μετά τη συνθηκολόγηση (Απρίλιος 1941) διέφυγε στη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια στις ΗΠΑ, όπου παρέμεινε μέχρι το 1945. Το 1950 εξελέγη βουλευτής Αθηνών με το κόμμα της «Ανεξαρτήτου Πολιτικής Παρατάξεως» (των Κ. Μανιαδάκη και Θ.Τουρκοβασίλη) και το επόμενο έτος επανεξελέγη δήμαρχος Αθηναίων. Πέθανε αιφνίδια την 8η Δεκεμβρίου 1951.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ...ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αφίσες με τον φερόμενο σαν ...παππού του Νίκου Κοτζιά, συντροφιά με τους Ναζί του Χίτλερ, έβγαλαν οι Τσάμηδες στην Αλβανία, κατά την επεισοδιακή "υποδοχή" του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στα Τίρανα!


   Μετά τις προχθεσινές προκλητικότατες δηλώσεις (4-6-2016) του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα, που έβγαλε Αλβανικά Δία, Δωδώνη, Κέρκυρα, Ήπειρο ακόμη και τη Μακεδονία (δείτε εδώ), σήμερα το πρωί (6-6-2016) οι αυτοαποκαλούμενοι "Τσάμηδες", επιχείρησαν με συντονισμένη επιχείρηση του φιλο"τσαμικού" Κόμματος PDIU, να εμποδίσουν την είσοδο του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά στο Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, όπου και πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη!

 Οι "Τσάμηδες" διαμαρτύρονταν έντονα και συντονισμένα για την στάση της Ελλάδας στο δήθεν "θέμα" τους, ζητώντας "άρση του εμπολέμου" και φωνάζοντας προκλητικά "μάνα Τσαμουριά περίμενέ μας"! (δείτε φωτο - βίντεο)  Οι Αλβανοί προπαγανδιστές ανέβασαν πολύ τους τόνους και χρειάστηκε μάλιστα δυναμική επέμβαση της Αλβανικής Αστυνομίας για να μπορέσει να μπει ο Κοτζιάς στη συνάντησή του με τον Αλβανό ομόλογό του Ντιτμίρ Μπουσάτι, χωρίς το πλήθος να σταματήσει τα ανθελληνικά συνθήματα!   ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ...ΠΑΠΠΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
  Μάλιστα οι "Τσάμηδες" έφτασαν στο σημείο να αναρτήσουν προκλητικές αφίσες με φωτογραφίες του παππού - όπως λένε - του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, στο πλάι Γερμανών του Χίτλερ, λέγοντας πως "ο ...παππούς του Κοτζιά ήταν συνεργάτης των Γερμανών"  και οι ίδιοι οι "Τσάμηδες" δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό! (άραγε ποιο Ράιχ τους τις έδωσε;)  Σημειώνουμε ότι ο αναφερόμενος στις αφίσες Κώστας Κοτζιάς, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Πρόεδρος της ΕΠΟ και του ΠΑΟ, είχε διατελέσει Δήμαρχος Αθηναίων και Υπουργός Διοικήσεως Πρωτευούσης στην μεταξική περίοδο, ιδιότητα με την οποία υποδέχθηκε προπολεμικά στην Αθήνα, το 1936, τον Υπουργό Προπαγάνδας των Ναζί Γιόζεφ Γκαίμπελς!
  Υπήρξε δε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ιδιότητα με την οποία ταξίδεψε στο Βερολίνο για τους τότε Ολυμπιακούς, ενώ αρχικά  φαίνεται να υπήρξε θαυμαστής της Γερμανίας του Χίτλερ, πριν την έναρξη όμως του Πολέμου!
   Μάλιστα φερόταν αναμεμειγμένος σε Γερμανική Κίνηση ανατροπής του πρωτεργάτη του ΟΧΙ,  ενώ οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν τον Ιωάννη Μεταξά, όπως σημειώνει ο ίδιος στο ημερολόγιό του στις 19 Ιουλίου 1940, έναν μήνα πριν τον Τορπιλισμό της Έλλης...
  Όταν όμως ξέσπασε ο Πόλεμος, φαίνεται πως άλλαξε απόψεις για Ιταλούς και Γερμανούς με την εκδήλωση του αληθινού τους προσώπου και όχι μόνο δεν συνεργάστηκε μαζί τους, αλλά διέφυγε μέσω Τουρκίας στις ΗΠΑ, ενώ το 1951 επανεξελέγη Δήμαρχος Αθηναίων... Έτσι και η πλατεία εκείνη ονομάστηκε "Πλατεία Κοτζιά"...

   Ο Υπουργός ας δώσει οικογενειακές διευκρινήσεις, για να μην υπάρξει σύγχυση και ας απαντήσει επιτέλους δυναμικά στις κλιμακούμενες αλβανικές προκλήσεις...

      ΘΕΜΑ "ΤΣΑΜΗΔΩΝ" ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΣΕ Ο ΜΠΟΥΣΑΤΙ
   Εν τω μεταξύ, κατά την σημερινή συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ, ο Αλβανός έθεσε προκλητικά θέμα "Τσάμηδων", ζητώντας την ανέγερση Μνημείου των εγκληματιών συνεργατών των Ναζί , μέσα στην ίδια την Ελλάδα:

"Σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις που έχουν ορισμένα από αυτά τα ζητήματα, αλλά είμαστε ανήσυχοι όσον αφορά το "Τσάμικο" ζήτημα, που αποτελεί μέρος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου" είπε προκλητικά ο Μπουσάτι, ζητώντας την διευθέτησή του με βάση "γερμανικές και γαλλικές πρακτικές τιμητικής διάκρισης για τα θύματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μέσα από  Μνημεία ή άλλα σύμβολα"!  ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΥΠΑΡΞΗ "ΤΣΑΜΗΔΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ
  Ο δε Κοτζιάς, που κατάπιε όλες αυτές τις απίστευτες προκλήσεις αντί να θέσει δημόσια το υπαρκτό ζήτημα των καταπιέσεων, διώξεων και αρπαγής περιοσιών των Βορειοπηρωτών, ξεχώρισε για πρώτη φορά στα χρονικά τους "Τσάμηδες" σε δύο ομάδες, αποδεχόμενος την ύπαρξης μία από αυτές στην Ελλάδα!
  Οι δύο αυτές ομάδες κατά Κοτζιά είναι "οι Αλβανοί που ζουν στην Αλβανία και οι παλιοί Τσάμηδες, αυτοί οι εξισλαμισμένοι χριστιανοί του 1611, οι οποίοι είναι σήμερα Έλληνες πολίτες"!
   Υπήρξαν και κάποιοι όμως, συνέχισε "που συνεργάστηκαν με τον Γερμανό κατακτητή, που είχαν φτιάξει τις επιτροπές ελέγχου και λεηλασίας της περιουσίας του υπόλοιπου πληθυσμού σε περιοχές της Ηπείρου, οι οποίοι καταδικάστηκαν από τα ελληνικά δικαστήρια με βάση τον νόμο και τον διεθνή νόμο, οι οποίοι σε αντίθεση με άλλους δοσίλογους στην Ευρώπη εγκατέλειψαν τη χώρα και δεν εκτελέστηκαν".

  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ "ΤΣΑΜΗΔΕΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
   Ο Πρόεδρος του φιλο"τσαμικού" κόμματος PDIU Σφετίμ Ιντρίζι, ο οποίος και ήταν οργανωτής και ομιλητής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Κοτζιά, εμφανίστηκε εξαιρετικά ικανοποιημένος και από την στάση του Μπουσάτι και από την αναπάντεχη παραδοχή Κοτζιά ότι υπάρχουν "Τσάμηδες" στην Ελλάδα!

   Συνεχίζοντας τις προκλήσεις, ο Ιντρίζι δεσμεύτηκε ότι δεν θα μας επιτρέψουν να κάνουνε Μνημείο για τους Έλληνες Στρατιώτες που έπεσαν ηρωικά στη Βόρεια Ήπειρο το 1940 - 41, εάν πρώτα εμείς δεν τους επιτρέψουμε να κάνουν Μνημείο στην Ελλάδα για 5.100 "Τσάμηδες" συνεργάτες του Ναζιστικού Άξονα...

   ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΜΠΟΛΕΜΟ"
  Οι εξελίξεις είναι πραγματικά τραγικές για τα εθνικά μας συμφέροντα, ενώ φαίνεται πως

καταβάλλεται προσπάθεια για επίσημη άρση του "Εμπολέμου" της Ελλάδας με την Αλβανία, που ισχύει από την ταυτόχρονη με τους Ιταλούς του Μουσολίνι εισβολή 14 Αλβανικών Ταγμάτων εναντίον της χώρας μας, τον δοξασμένο Οκτώβριο του 1940!

 Ο Κοτζιάς σε σχετική ερώτηση των Αλβανών απάντησε διπλωματικά πως "η Ελλάδα πιστεύει ότι με τη δήλωση του υπουργικού Συμβουλίου το 1987, ότι δεν είμαστε σε πόλεμο", αλλά φαίνεται πως η δήλωση για ύπαρξη "καλών" "Τσάμηδων" στην Ελλάδα, είναι ο προπομπός της επίσημης από τη Βουλή άρσης του Εμπολέμου, κάτι που θα επιτρέψει στους εγκληματίες συνεργάτες των Ναζί Αλβανοτσάμηδες, να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να στήσουν "Μνημεία", πάνω στους τάφους των εκτελεσμένων Ελλήνων και των βιασμένων Ελληνίδων της Ηπείρου κατά την τετραπλή Κατοχή 1941- 1944...

   Ο Πρόεδρος του "τσάμικου" Κόμματος PDIU Σφετίμ Ιντρίζι, δήλωσε σχετικά με αυτό, ότι "εφόσον δεν υπάρχει σχεδόν το εμπόλεμο όπως είπε ο Κοτζιάς, τότε θα πάρω ένα λεωφορείο "Τσάμηδες" και θα τους φέρω στην Ελλάδα για να δουν τα εδάφη τους"...

   Η δε ξεχασμένη Βόρεια Ήπειρος, κλαίει και φωνάζει:
  "Έλληνες μη με λησμονείτε - Μην με ξεχνάτε - Είμαι το πιο δοξασμένο κομμάτι της Ιστορίας σας - Είμαι η Βόρεια Ήπειρος της Δόξας του ΄40"!

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...