Ν.ΦΑΡΑΤΖ !! ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!!ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ: "ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ" (βίντεο)

Ν. Φάρατζ στο "γερμανοκρατούμενο" Ευρωκοινοβούλιο: "Πριν 17 χρόνια που ήρθα εδώ γελάγατε - Τώρα σας κόπηκε το γέλιο"!
Εν μέσω αποδοκιμασιών από τους γερμανόφιλους και Γερμανούς ευρωβουλευτές ο ηγέτης του UKIP Νάιτζελ Φάρατζ ευχαρίστησε το ευρωκοινοβούλιο για την «θερμή υποδοχή».
«Πριν 17 χρόνια που ήρθα εδώ γελάγατε μαζί μας. Δεν βλέπω να γελάτε τώρα. Είστε σε άρνηση», τόνισε.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα είναι η τελευταία χώρα που θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση», εκτίμησε.



«Τώρα πρέπει να ενεργοποιηθεί το άρθρο 50. Αυτό που περιμένω να δω είναι μια συνεννόηση ενηλίκων για την νέα σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ» σημείωσε.

«Αμφισβητείστε εσείς, αμφισβητείται το νόμισμά σας!», είπε ξεκινώντας την ομιλία του. Και συνέχισε:

«Κοιτάξτε! Δείτε λιγάκι την Μέσογειο. Η πολιτική που επιβλήθηκε για να επικρατήσει η φτώχεια στην Ελλάδα, Aμφισβητείστε».

«Ξέρω ότι στην ουσία κανείς από εσάς δεν είχε ποτέ μια πραγματική δουλειά στη ζωή σας» συνέχισε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της αίθουσας και του προεδρίου. Πολλοί ευρωβουλευτές του γύρισαν την πλάτη, ενώ ο Μάρτιν Σουλτς του είπε ότι σε αυτό κάνει λάθος, για να λάβει την απάντηση: «Έχετε δίκιο, κ. Σουλτς. Το UKIP ήταν αυτό που συνήθως διαμαρτυρόταν ενάντια στο σύστημα. Τώρα το σύστημα διαμαρτύρεται κι επιτίθεται στο UKIP. Επομένως, κάτι έχει αλλάξει».

Παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο η πρόεδρος του ακροδεξιού γαλλικού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν, τόνισε πως όλοι θα πρέπει να παραδειγματιστούν από τον πατριωτισμό που επέδειξαν οι Βρετανοί και πρόσθεσε πως ο βρετανικός λαός επέλεξε να είναι «λαός κυρίαρχος»

Ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους ο Φάρατζ είπε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχετε είναι ότι εσείς με απάτες με ψέμματα ποτέ δεν είπατε την αλήθεια στους Βρετανούς και στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης και τους επιβάλλατε την πολιτικη ένωση. Και όταν οι πολίτες του 2005 στην Ολλανδία και στην Γαλλια καταψήφισαν αυτή την πολιτική ένωση, όταν απέρριψαν το Σύνταγμα εσείς τους αγνοήσατε και τι κάνατε; Φέρατε από την πίσω πόρτα στην ΕΕ την συνθήκη της Λισαβόνας».

Αναφερόμενος στο Brexit είπε: «Ήταν σεισμικό το αποτέλεσμα. Δεν ήταν μόνο για την Βρετανία αλλά και για όλο τον κόσμο. Ο απλός άνθρωπος απέρριψε τις πολυεθνικές και τις συγχωνεύσεις τραπεζών τις μεγάλες πολιτικές και είπε αυτός ο απλός άνθρωπος: "θέλουμε πίσω την πατρίδα μας θέλουμε πίσω τα δικά μας σύνορα". Και με τον τρόπο αυτό πλέον δώσαμε αχτίδα ελπίδας στους δημοκράτες και σε όλη την υπόλοιπη ΕΕ. Η Βρετανία δεν θα είναι το μοναδικό κρατυος που θα εγκαταλείψει την ΕΕ».

Δείτε την ομιλία του κ. Φάρατζ: 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.