Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Παραλήρημα Βρετανού βουλευτή: Να αψηφήσουμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος όπως έγινε στην Ελλάδα

Ένας απελπισμένος θαυμαστής του… mister Tsipra και του… ιπτάμενου συνοδοιπόρου του, ευρέθη στην Βρετανία, ο οποίος προτείνει να αγνοήσει η κυβέρνηση της χώρας την ετυμηγορία του λαού και να πράξει το αντίθετο – δηλαδή ότι έκαναν οι δουλάρες της Μέρκελ και του Σόρος, Τσίπρας και Καμμένος, με το ελληνικό δημοψήφισμα!
Ο…
δημοκράταρος είναι ένας (έγχρωμος) βουλευτής των Εργατικών και πρώην υπουργός Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. από το Τότεναμ, ονόματι David Lammy. Ιδού το… δημοκρατικό του παραλήρημα:
«Ξυπνήστε. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την τρέλα και να φέρουμε αυτόν τον εφιάλτη στο τέλος μέσα από μια ψηφοφορία στη Βουλή. Το κυρίαρχο κοινοβούλιό μας πρέπει να ψηφίσει για το αν πρέπει να μείνουμε ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το δημοψήφισμα ήταν συμβουλευτικό, μη δεσμευτικό. Η εκστρατεία του Leave έχει ήδη καταρρεύσει και πολλοί άνθρωποι εύχονται να μην είχαν ψηφίσει Leave. Η Βουλή τώρα πρέπει να αποφασίσει αν πρέπει να συνεχίσουμε με το Brexit ή αν πρέπει να υπάρξει μια ψηφοφορία την επόμενη εβδομάδα».
Όπα ρε μεγάλε δημοκράτη, κρατήσου! Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...